Tablo, Kitap, Antika Bunları Hepimiz Biliyoruz: Peki Müzayedede Başka Ne Satılır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Mezat ya da müzayede verilen satış türü, ortaya konan bir ürünün açık arttırma yoluyla satılmasına verilen addır. Açık arttırmalarda satılan ürün yelpazesi son derece geniştir, bir evden aklınıza gelen herhangi bir ürüne, her şeyi bu yolla satabilir ya da alabilirsiniz. İlginizi çekebildik mi? O zaman en yaygından en nadir olanlara, mezat yoluyla satılan tüm ürünler!
Antikalar: Müzayede deyince aklımıza antika gelir! Haberlere de en çok konu olan bu müzayede türünde eski yıllara ait eserler alıcı bulur. Müzayedenin yeni adresi kitantik.com’da gördüğümüz üzere günümüzde en çok ilgi gören antikalar takı ve mücevher, sanat eserleri, metal objeler ve diğer aksesuarlardır.
Tablolar: Haberlerde müzayede yoluyla satışı yapılan tablolara da çok denk gelmişsinizdir. Milyon dolarlara alıcı bulan ünlü tabloları hem sahip oldukları sanat değeri hem de satıldıkları fiyattan dolayı kazandıkları ilgi ile günümüzde çok duymaktayız.
Kitaplar: Hem eski hem yeni, hem imzalı hem ilk baskı kitapları bulabileceğiniz yerlerdir kitap mezatları. Hiçbir yerde bulamayacağınız nadir kitapları bulabilmeniz de cabası! Herkese hitap eden eserleri burada en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.
Ev: Genellikle yasal bir zorunluluktan dolayı olan bu tür müzayedeler, evin sahibinin bankaya olan borcunu ya da vergilerini ödememesi sonucu gerçekleşir.
Çiftlik hayvanları: Bu tür müzayedelerde küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar alıcı bulur.
Depo: Yurt dışında bu konuda televizyon programları bile görmek mümkün. Deponun sahibinin borcunu ödememesi sonucu kiraladığı depodaki eşyalar bu yolla satılabilir.
Borç: Borç senedi gibi belgeler de yatırımcılara bu yolla satılabilir.
Eğer siz de online mezat nasıl olur görmek isterseniz, kitantik.com’da beğendiğiniz ürünlere pey vererek bu deneyimi yaşayabilirsiniz. 😊

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ