Taksim Meydanı Canlı Bomba Paniği

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar


Taksim Meydanında bomba paniği. Her zaman benzer olayların yaşandığı, özellikle şüpheli paketlerin bulunarak bomba sanılmasıyla meşhur olan Taksim’de yine bomba paniği vardı. Ancak, bu kez bomba herhangi bir paket yada çanta yüzünden değil çok tuhaf bir şekilde paniğe sebep olmuştu.

Taksim Meydanında geçtiğimiz gün pazar çantasıyla birlikte yüzünde atkısı olan yaşlı bir amcamızın bacağında bulunan kablolar bomba taşıdığı şüphesini akıllara getirdi. Bacağındaki kabloları gören vatandaşlar bomba paniği üzerine hemen polisi aradı. Polis ihbar üzerine yaşlı adamın canlı bomba olabileceğini düşünerek tüm taksim meydanı görevlisi olan polis ekipleri olay yerine geldi. Ayrıca mobese kameralarıda olayı görüntüledi. Yaşlı adam korkarak kaçmaya başladı polis ekiplerinin yaşlı adamı otobüs durağında yakalaması sonucu koşuşturma bitti.
82 yaşında olduğu öğrenilen yaşlı adamın üzeri arandı. Bu arada olay yerine takviye polis ekipleride sevk edildi. Adının Ali Dayar olduğu öğrenilen yaşlı adamın üst araması sonucu bomba kablosu sanılan kabloların aslında prostat torbasına giden hortum olduğu ve Ali Dayar’ında prostat hastası olduğu öğrenildi.
Oldukça şaşkın olduğu gözlemlenen Yaşlı adamın canlı bomba sanıldığından haberi bile yoktu. Taksim’e ilaç almak için giden yaşlı adam başına gelen olaylardan oldukça korkmuş görünüyordu. İşin gerçek yüzü anlaşılınca polis’te Ali Dayan’da rahat bir nefes aldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ