Tedavi Yöntemleri Arasında Basur Ameliyatı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Basur hastalığı her insanda rastlanan bir hastalık türüdür. Bu hastalığa sebep olan bazı nedenler bulunur. Bu nedenlere dikkat ederek hastalıktan bir nebze olsa korunabilirsiniz. Günlük yaşam kalitenizin düşmesini istemiyorsanız, dikkatli olmanızda fayda olacaktır. Bu hastalığın tedavisi için cerrahi operasyonlar yapılmaktadır. Cerrahi operasyonlar sonrasında hastada bazı riskler oluşabilir. Kesik işlemi yapıldığı için hastanın enfeksiyon kapma durumu olabilir. Bu gibi durumların yaşanmaması adına ameliyat sonrası hastaya takviye ilaçlar verilir. Günlük yaşantısına dönmesi için uzun bir zaman geçmesi gerekebilir. Basur genellikle kalça kısmında olduğu için, hastanın oturma pozisyonuna gelmesi çok zordur. Özellikle ameliyat işlemlerinden sonra böyle bir durumun olması söz konusu değildir. Basur ameliyatı sayesinde hastalar iyileşme göstermektedir.
Ameliyatsız Basur Tedavisi İle Hızlı Tedavi
Basur tedavisinde öne çıkan tedavi yöntemleri cerrahi operasyonlardır. Fakat cerrahi operasyonlar bilindiği üzere hastanın iyileşme sürecini çok uzatmaktadır. Cerrahi operasyonların her zaman riskleri bulunur. Hasta enfeksiyon kapması durumunda daha kötü olabilir. Gelişen teknolojilerle bazı hastalıklarda lazer tedavileri kullanılmaktadır. Ameliyatsız basur tedavisi yöntemi olarak lazer tedavisi uygulaması artık kullanılıyor. Lazer tedavisi sırasında hastanın hiçbir şekilde ağrı çekmemesi sağlanabiliyor. Bu gibi durumlarda hastaya ağrı kesiciler verilerek oluşabilecek ağrılarında önüne geçiliyor. Hızlı bir şekilde tedavi olabiliyorsunuz. Lazer tedavisi her hekim tarafından önerilen bir tedavi yöntemidir. Tedavinin kısa olması ve hastanın bu tedavi aşamasına ağrı çekmemesi tedaviyi ön plana çıkarmaktadır.

Climed Hastanesiyle Lazer Tedavisi
Climed hastanesinde uygulanan bir diğer tedavi yöntemi de lazer tedavisidir. Bu hastaneye giderek muayene olabilir ve uzman hekimlerimiz tarafından tedavi yöntemlerini uygulayabilirsiniz. Hekimler hastalık evresine göre tedavi yöntemi belirlemektedir. Hastanın daha ağrısız bir tedavi süreci geçirmesi için lazer tedavisini önermektedir. Sizde bu hastaneye giderek basur hastalığınıza lazer tedavisi yaptırabilirsiniz. Climed hastanesi uzman hekimleriyle sağlık konusundaki hizmetlerine devam ediyor. Eğer sizde basur şikayetlerinizden şüpheleniyorsanız hemen muayene olabilir ve kesin tanıyı koydurabilirsiniz. Tanı sonrasında tedavi süreçlerini hekimler belirliyor. Lazer tedavisiyle ağrısız bir şekilde eski sağlığınıza kavuşmanız mümkün bir hale geliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ