Toki Ankara Konutları Başvuru Nasıl Yapılır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

TOKİ Bayramda dar gelirli aileleri sevindirmeye hazırlanıyor. Ankara’nın Mamak ilçesinde yapılan Toki Konutları dar ailelere 35 bin TL ye satılacak. TOKİ dar gelirli aileler için inanılmaz bir fırsat sunuyor. Yaklaşık 450 konutu 35 bin TL ye satışa çıkardı. Konutlar taksitle ödenmesi durumunda 180 aya kadar 175 TL den başlayan taksitlerle satın alınabilmektedir.
Dar Gelirliler için Toki Konutları
En az 4 bin TL peşinat ile başlayan TOKİ Konutları için öncelikle başvuru bedeli olan tutarı TOKİ hesabına yatırmak ve ardından kura sonuçlarını beklemek gerekiyor. Ankara Mamak’ta bulunan TOKİ konutları Kurban bayramı boyunca dar gelirli ailelere 35 bin TL olan 50 bin TL arasında dağıtılacaktır. 8 kasım 2013 tarihine kadar verilmesi beklenen TOKİ konutlarının aileler dilerse peşin, dilerse 180 aya kadar taksitle satın alması mümkün. En az 4 bin TL peşinat gerektiren TOKİ konutları çekiliş sonucu dağıtılacak.
toki-dar-gelirli-konut
Ankara Mamak’ta Toki Evleri
50 metrekare olan bu TOKi evlerinin 450 adet olduğu açıklandı. 1+1 evlerde 1 adet CY tipli oda ve 1 adet salon bulunmakla birlikte evli çiftler için büyük şans diyebiliriz. Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte 15 kasımda kura sonuçları açıklanacak. Kura sonuçlarının açıklanmasından önce yapılacak başvurularda peşinat olarak bin TL yeterli görüldü. Yani, kuraya katılacaklar bin TL yatırdıktan sonra ev çıkmaması durumunda ücretlerinide geri alacaklar.
Toki Başvuru Nasıl Yapılır?
TOKİ dar gelirliler için hazırladığı bu konutlar için aradığı şartlar arasında 25 yaşını geçmiş ve TC vatandaşı olunmasını istiyor. Yetim, dul ve maluller ile şehit ailelerinin öncelikli olacağını ve eşi vefat etmiş olan çocuklu bayanlarda yaş şartının aranmayacağı belirtildi. Ankara Mamak’ta bulunan bu konutlar için daha ayrıntılı bilgiyi Toki resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ