Toki Çekilişleri Sonuçları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yaklaşık 10 yıldır TOKİ’nin çalışmalarını arttırması ve AKP ile anlaşarak güzel projelere imza atmasıyla TOKİ evleri sayesinde ucuz ve kalite ev ihtiyacımızı karşılayabilir hale geldik. 2012 yılında en önemli ihtiyaç olan barınma ihtiyacını TOKİ evlerinin uygun vade ve kredi şartları ile sağlaması ve taksitle sanki kira ödermiş gibi ev sahibi olmamazı sağlayan TOKİ 2012 yılında çalışmalarını arttırdı.
Toki son olarak Antakya’da ev yaparak çekilişle talihlilerine dağıttı. TOKİ’nin işleyişi şu şekilde, varsayalım 40 kişilik bir daire olsun ve konut başladıktan sonra belirledikleri sayıdaki kişiden ön ödeme alarak (genellikle 4 bin TL ile 10 bin TL arası değişmektedir.) bu kişiler arasından çekiliş yapmaktadırlar. Çekilişli ev sahibi olmaya hak kazanan 40 kişi seçilerek taksitle kendi evlerinin sahibi olması sağlanır. Diğer kişilere ise verdikleri ön ödeme iade edilir yada yeni projede baş sıralarda yer alması sağlanır.

TOKİ çekilişlerini takip etmek oldukça zor neredeyse Türkiye’nin tüm şehirlerinde projeleri bulunan TOKİ’nin çekiliş ve kura sonuçlarını resmi sitesi olan toki.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
Hatay Günyazı Kura
Hatay Antakya Günyazı Kura (Alt Gelir Grubu)
Aydın Merkez Açık satış
Kütahya Dumlupınar Açık satış
Diyarbakır Ergani kura
Diyarbakır Ergani Kura (Alt Gelir Grubu)
Balıkesir Merkez 2.Etap Açık satış
Balıkesir Edremit Açık satış

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ