Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda 10 Mart 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ligin önemli karşılaşmalarından biri olan Trabzonspor – Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak. Spor Toto Süper Lig’te 24. haftada karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak maç ligin üst sıralarınıda yakından ilgilendiriyor. 10 mart 2014 pazartesi gerçekleşecek olan karşılaşma 20:00’da başlayacak. Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak karşılaşma için iki takımda hazır maç saatini bekliyor.
Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?
Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşmasının ilk 11’leri belli oldu. İki takımda da önemli bir eksik görülmemekle birlikte maçın büyük çekişmeye sahne olacağı ortada. Son dönemde formda olan Trabzonspor ile ligi şampiyon olarak tamamlamak isteyen Fenerbahçe arasında Trabzon Avni Aker stadında gerçekleşecek maç için saat 20:00’da Lig TV ekranlarınızın başına geçebilirsiniz.
ts-fb-maci-ne-zaman-saat-kacta-10-mart-2014
Trabzonspor – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?
2013-2014 sezonunda derbi maçlardan biri olarak görülen Trabzonspor – Fenerbahçe ligin 24. haftasında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor taraftarı için büyük öneme sahip olan Fenerbahçe karşılaşması için taraftar ligdeki en önemli maç olarak görülüyor. Trabzonspor’lu futbolcularda bunun farkında ve sahadan en kötü ihtimalle beraberlik almak ve taraftarı üzmeden sahadan ayrılmak istiyor. Fenerbahçe’li futbolcular ise zorlu Trabzonspor deplasmanından lig liderliğini riske atmayacak bir skorla ayrılmanın peşinde.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ