Trabzonspor Juventus UEFA Avrupa Ligi Kura Sonuçları Eşleşme

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

UEFA Avrupa Ligi gruplardan 1. olarak bir üst tura yükselmeyi başaran Trabzonspor’un rakibi belli oldu. İsviçre’de yapılan kura eşleşmeleri için Trabzonspor 1. torbada yer alıyordu. Şampiyonlar liginden gelen 8 takımdan 4 ise Trabzonspor’un rakibi olabilirdi. Gruplardan 2. olarak çıkan 8 takımda Trabzonspor’un rakibi olma olasılığı olan takımlar arasındaydı. Ancak, Trabzonspor’a kolay takımlar arasından bir takım gelmedi. Şampiyonlar liginde Galatasaray’ın bulunduğu gruptan 3. olarak EUFA’ya giden Juventus Trabzonspor’un kura sonuçlarına göre eşleştiği takım oldu.
Trabzonspor Rakibi Kim Oldu?
UEFA Avrupa Liginde bu yıl başarılı bir oyun sergileyen ve gruplarda son maçta İtalyan ekibi Lazio ile 0-0 berabere kalarak gruptan lider olarak çıkan Trabzonspor avantaj elde etmişti. Lazio ise 2. olarak 2. torbada yer almıştı. Trabzonspor 12 takımdan 8 kolay takım yer alan torbadan zor olanı yani Juventus’u seçti. İtalya’da “Yaşlı Kadın” olarak anılan Juventus Şampiyonlar liginde son maçta Galatasaray’dan 85. dakikada yediği golle 1-0 TT Arena’daki mağlubiyeti ile bir üst tura yükselememiş, ancak Kopenhag’tan daha fazla puan alarak 3. olup, UEFA Avrupa Ligine devam etme hakkı kazanmıştı. Juventus eski başarılı dönemini kaybetmiş olsada, halen önemli isimleri takımında barındırıyor. Galatasaray karşısında başa baş bir mücadele veren Juventus ilk maçta kendi sahasında Galatasaray ile 2-2 beraber, TT Arena’daki kar nedeniyle 1 gün tatil edilen maçta 1-0 yenilmiti.
trabzonspor-uefa-avrupa-kura-sonuclari-eslesmeler
Trabzonspor UEFA AVrupa Ligi Rakibi Juventus Oldu
Trabzonspor son zamanlardaki başarılı oyununu, özellikle UEFA Avrupa ligindeki maçlarındaki başarısını Juventus karşısında da gösterebilirse, Juventus geçemeyeceği bir rakip değil. Fakat, Tranzonspor’lu taraftarlar bu kadar kolay takım arasından Juventus gelmesinden dolayı üzgün. Trabzonspor grubunda bulunan İtalyan ekibi Lazio’dan daha fazla puan alarak lider olmuş ve 1. torbada yer almıştı. Galatasaray’da yine İtalyan takımı Juventus karşısında aldığı galibiyet ile Şampiyonlar liginde devam etme şansı elde etmişti. Juventus için Türkiye’den intikam alma şansı olabilir. Fakat, Tranzonspor Juventus karşısında en az Galatasaray kadar iyi bir mücadele verebileceğini oynadığı UEFA maçlarıyla gösterdi. UEFA Avrupa Ligi 2014 kura sonuçları eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti:
trabzonspor-uefa-avrupa-ligi-2-tur-rakibi-kim

UEFA AVrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeler 2014

Anji (Rusya) – Genk (Belçika)
PAOK (Yunanistan) – Benfica (Portekiz)
AZ Alkmaar (Hollanda) – Liberec (Çek Cumhuriyeti)
Esberg (Danimarka) – Fiorentina (İtalya)
Real Betis (İspanya) – Rubin Kazan (Rusya)
Plzen (Çek Cumhuriyeti) – Shaktar Donetsk (Ukrayna)
Maribor (Slovenya) – Sevilla (İspanya)
M.Tel Aviv (İsrail) – Basel (İsviçre)
Dinamo Kiev (Ukrayna) – Valencia (İspanya)
Juventus (İtalya) – TRABZONSPOR
Porto (Portekiz) – Frankfurt (Almanya)
Dnipro (Ukrayna) – Tottenham Hotspur (İngiltere)
Swansea City (İngiltere) – Napoli (İtalya)
Lazio (İtalya) – Ludogorest (Bulgaristan)
Odesa (Ukrayna) – Lyon (Fransa)
Ajax (Hollanda) – Salzburg (Avusturya)
trabzonspor-uefa-rakibi-juventus-oldu
Tranzonspor Juventus UEFA Avrupa Ligi Maçı Ne Zaman
2. turda Juventus’la karşılaşacak olan Trabzonspor bu karşılaşmada Juventus’u elemesi durumunda Esberg (Danimarka) – Fiorentina (İtalya) karşılaşmasının sonucuyla 3. turda karşılacak. Esberg – Fiorentina eşleşmesinde favori olan taraf Fiorentina olduğu için Trabzonspor’un Juventus’u elemesi durumunda bir başka İtalyan ekibi Fiorentina ile karşılaşması muhtemel ihtimaller arasında bulunuyor.
Trabzonspor’unda bulunduğu UEFA Avrupa Ligi 2. tur eşleşmeleri için maçlar 20 şubat ve 27 şubat 2014 tarihinde oynanacak. Bir sonraki tur 3. tur maçları ise 13 mart ve 20 mart 2014 tarihinde oynanacak. UEFA Avrupa ligi çift maç ve eleme sistemine göre yapılacak olup, final karşılaşmasının 14 Mayıs 2014 tarihinde Torino’da yapılacağı açıklandı. Temsilcimiz Tranzonspor’a başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ