Trafik Cezaları Ne Zamana Kadar İndirimli

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kasım 2011 tarihinden önce kesilen trafik ve idari para cezalarının indirimli olarak ödenme tarihine günler kaldı. 31 ekim 2013 tarihine kadar indirimli ödeme hakkı devam ediyor. Fakat, 31 ekim 2013 tarihinden itibaren kasım 2011 öncesinde kesilen trafik ve idari para cezalarının indirimli ve taksitli olarak ödenemeyecek.
Trafik Cezası ve İdari Para Cezası Sorgulama
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı internet sitesinde yapılan duyuruda trafik cezası ve idari para cezalarını indirimli yada taksit olarak ödemek isteyenleri için son tarihin 31 ekim 2013 olduğu belirtildi. 2011 yılının kasım ayından önce kesilen trafik cezaları ve idari para cezalarını kapsayan bu durum için son 3 gün. TC kimlik numaranızla birlikte adınızı trafik cezası borcu var mı yok mu? sorgulayabilirsiniz.
trafik-cezasi-ne-zamana-kadar-indirimli
Trafik Cezaları Ne Zamana Kadar İndirimli
İnternet vergi dairesi Üzerinden sorgulanabilen borç aynı zamanda sadece istanbul’lular için 0216 613 20 00 nolu telefon numarasından sorgulanabilmektedir. Adınıza kesilmiş olan trafik cezası yada idari para cezası sistemde gözükmüyorsa bile, eski trafik cezalarının sisteme girilmesi nedeniyle borçlu gözükebilirsiniz. TC no ile trafik cezası yada idari para cezası olup olmadığını sorguladıktan sonra 31 ekim 2013 tarihine kadar ödemeniz durumunda cezalarda dilerseniz indirim, dilersenizde 3 taksit seçeneğini kullanabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ