Tuncay Şanlı Duygu Çetinkaya Aşkı Doğru mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

tuncay-sanli-duygu-cetinkaya-ask-yasadimi2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yer alan ve Adriana Lima’ya benzetilen Fatma Gül Fakı’nın Tuncay Şanslı’nın şuan ki sevgilisi olduğunu biliyoruz. Ancak, buna ek olarak bir iddia daha ortaya atıldı. Survivor yarışmasının başlangıcından bu yana takımda istediği arkadaşlığı yaklayamayan ve takım arkadaşları tarafından sorun çıkaran yarışmacı olarak görülen Duygu Çetinkaya’nın Tuncay Şanlı ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi.
Tuncay Şanlı Duygu Çetinkaya Sevgili miydi?
İddiaya göre Tuncay Şanlı Duygu Çetinkaya ile 8 yıl önce birliktelik yaşadı. Bursaspor’da oynayan Tuncay Şanlı’nun eski sevgilisi ile yeni sevgilisinin aynı takımda Survivor yarışmasında yarışıyor olması herkesi meraka düşürmüştü. Özellikle Adriana Lima’ya benzeye Tuncay Şanlı’nın şimdiki sevgilisi Fatma Gül Fakı’nın Tuncay’ın eski sevgilisinin Duygu Çetinkaya olduğunu öğrendiğinde ne yapacağı merak edilir olmuştu. Geçtiğimiz günler ortaya atılan bu iddia Survivor gündemine bomba gibi düştü. Survivor izleyicileride 2 yarışmacı arasındaki çekişmenin artabileceğini düşünüyor.

Tuncay Şanlı: “Duygu Çetinkaya ile Aşk Yaşamadık”

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında sevgilisi Fatma Gül Fakı’nın bulunması Tuncay Şanlı’yı tekrar gündeme getirdi. Fatma Gül Fakı ile aşk yaşayan ve Bursaspor’da futbol oynayan Tuncay Şanlı’yla ilgili ortaya atılan iddiaların yalan olduğu anlaşıldı. Tuncay Şanlı Duygu Çetinkaya ile 8 yıl önce sevgili oldukları ve aşk yaşadıkları konusunda çıkan habere sitem etti. Twitter adresinden Duygu Çeyinkaya ile daha önceden böyle bir birlikteliklerinin olmadığını şu yazısıyla açıkladı;
tuncay-sanli-duygu-cetinkaya-aciklamasi
Tuncay Şanlı Sevgilisi Fatma Gül Fakı Survivor’a Nasıl Katıldı?
Fenerbahçe’de oynadığı dönemde çok meşhur olan Tuncay Şanlı birkaç yıllık İngiltere macerasından sonra tekrar Türkiye’ye gelerek Bursaspor’da top koşturmaya başlamıştı. Tuncay Şanslı sevgilisi Fatma Gül Fakı ise uçak hostesliği yapıyordu. Ancak, Hostes Fatma Gül Fakı işinden ayrılınca işsiz kaldı. Bunun üzerine Survivor yarışmasına katılmasını isteyen Tuncay Şanlı’nın ısrarı üzerine Tuncay Şanlı’nında gayretleriyle Fatma Gül Fakı 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katıldı. Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olması ve Adriana Limaya benzerliği Fatmagül Fakı’yı Gönüllüler takımının en ünlü ve en çok konuşulan ismi yaptı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ