Türkiye – Hollanda Maç Bilet Fiyatları 15 Ekim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Dünya kupası ön eleme grup karşılaşmalarında şansını son 2 maça bırakan Türkiye A milli takımı son maçta Hollanda ile kendi sahasında karşılaşacak. Maç Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak. 15 ekim 2013 Salı günü yapılacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. TFF tarafından yapılan açıklamada Türkiye A milli takımı Fenerbahçe’nin stadı olan Şükrü Saraçoğlu stadında oynayacağı Hollanda maçı biletlerini Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden biletleri satın alabilecek.
Türkiye – Hollanda 15 ekim 2013 Bilet Fiyatları
2014 Dünya Kupası eleme gruplarında D grubunda yer alan Türkiye Macaristan’ın 1 puan gerisinde yer alıyor. Macaristan’ın Hollanda ve Andorra ile maçı bulunuyor. Hollanda Macaristan ile berabere kalması durumunda bile Türkiye avantaj yakalayacak. Ancak, Türkiye için son karşılaşma grup liderliğini garantileyen Hollanda ile yapılacak. Türkiye 2 maçını kazanması durumunda Macaristan’ın puan kaybetmesini bekleyecek. D grubunda 2. olması durumunda ise 2014 dünya kupası için ön eleme oynama şansı elde edecek.
hollanda-turkiye-mac-bilet-fiyatlari
Türkiye A milli takımı 2014 Dünya kupası Avrupa elemeleri için son karşılaşma olan Hollanda maçı için bilet fiyatları 1. kategoride 60 TL, 2. kategoride 40 TL ve 3. kategoride de 25 TL olarak belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden alınabilecek biletler için her kişi en fazla 2 bilet alabiliyor. TC kimlik ve adres bilgileri verilerek kredi kartı ile ödeme yapıldıktan sonra biletler ücretsiz olarak kargo ile adresine teslim edilebiliyor. Maç 15 Ekim 2013 tarihinde Şükrü Saraçoğlunda oynanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ