Twitter Halka Arz Oluyor – Borsaya Açılıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Twitter halka arzını gerçekleştiriyor. Nwe York borsasında 7 kasım 2013 tarihinden itibaren işlem görmeye başlayacak olan Twitter borsaya açılarak 2 milyar dolara yakın bir sermaye elde etmeyi planlıyor. Twitter Evan Williams tarafından kurulmuştu. 2006 yılında San Francisco’da kurulan Twitter bugün tüm dünyanın tanıdığı bir online paylaşım sitesi haline geldi.
Twitter Halka Arz Oluyor
Twitter halka arzıyla birlikte 2 milyar dolara yakın bir para toplaması ve değerini 14 milyar doların üzerine çıkarması beklentiler arasında yer alırken, teknoloji sektöründeki en yüksek bedelli halka arz bugün gerçekleşecek. Twitter New York borsasına girerek bu yıl elde ettiği zararıda telafi etmek istiyor. 2015 yılına kadar yapılacak operasyonlarından kar elde etmeyi amalayan Twittter’ın New York borsasındaki fiyatının 25 dolar üzerinde olması bekleniyor.
twitter-halka-arz-oluyor-borsaya-aciliyor
Twitter Borsaya Açılıyor
Twitter halka arzıyla birlikte Twitter hissesinden almak isteyen kişilerde adeta heyecanla borsanın açılmasını bekliyor. Twitter’ın popüler olması ve güvenirliliği ile ileriye dönük umut vaadedemesi değerinin kısa sürede artacağını gösteriyor. Twitter 25 dolarla halka arzının başlaması ve bir ay gibi kısa bir sürede 100 dolara kadar ulaşması uzman borsacıların tahminleri arasında bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ