Ücretsiz Fotoğraf Yükleyin

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde online ortamlarda en çok yaşanan sıkıntıların başında büyük boyutlu resimleri yükleyecek alan bulamamak oluyor. Forumlarda, sosyal mecralarda ve birçok alanda karşı tarafla paylaşmak adına kullanacağımız fotoğrafları upload edecek kısacası yükleyecek güvenilir bir site bulamıyorduk. Uploadimage.club bu sorunun üstesinden gelmemizi sağlıyor. Sizlere tam 20 mb lık fotoğraflarınızı upload etme olanağı tanıyor.
Resim yüklemek için site site dolaşarak vakit kaybetmeden Uploadimage.club sayesinde birden çok fotoğrafı tek seferde siteye yükleme şansına sahipsiniz. Resimleri yükledikten hemen sonra kullanmak üzere bağlantı size veriliyor. İstediğiniz süre boyunca kullanarak istediğiniz ortamlarda fotoğrafı bu bağlantıyı kullanarak paylaşabiliyorsunuz. Tamamen size özel olan bağlantılar siz istemedikten sonra herhangi bir 3. şahısla kesinlikle paylaşılmıyor.

Fotoğraf yüklemenin en güzel yanı ise yüklediğiniz fotoğrafı istediğiniz tarihler arasında kalmasını ve sonrasında silinmesini de sağlayabiliyorsunuz. Bu sayede yıllarca internet ortamında kalmasını istemediğiniz fotoğrafları yüklemek zorunda değilsiniz. Resim yüklerken 20 mb gibi oldukça büyük bir boyutu sizlere sağladığı için neredeyse boyut sorunu yaşamak zorunda kalmıyorsunuz. Yine aynı şekilde (.bmp, .gif, .svg, .jpe, .jpeg, .jpg, .png,.psd) gibi en çok kullanılan resim formatlarını da kullanmanıza olanak sağlıyor. Oldukça sade ve güzel bir arayüzü bulunan Uploadimage.club kullanıcılara sağladığı bu imkanla fotoğraf yükleme ve resim upload konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ