Ucuz Kurbanlık Nereden Alınır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kurban Bayramına günler kala nereden kurban almalıyım soruları artmaya başladı. Kurban almakta artık zorlaştı diyebiliriz. Çünkü, kurbanlıklarda hile, hastalık ve olması gereken fiyattan çok daha fazlasına satan, satışı yaptıktan sonra para üstünü sahte veren kurban satıcıları oldukça fazla. Bu yüzden kurban alırken aldığımız yer ve güvenebileceğiniz satıcılar bulmanız gerekecek.
Ucuz Kurbanlık Nereden Alınır?
2010 yılında kilo fiyatı 6 tl olan kurbanlıklar şimdiler 13 tl civarında satılıyor. Son 3 yılda fiyatlar 2 katına çıkmış durumda. Et fiyatlarının bu kadar pahalı olduğu bir dönemde ucuz kurbanlık bulmak oldukça zor. Her yol kenarında her sokak yada mahallede kurbanlıkları görmek mümkün olabiliyor. Fakat, her yerden kurban almamanız sağlıklı ve uygun fiyatlı bir kurban almak için en önemli kuraldır. Bu haberimizde sizlere ucuz kurbanlık ve sağlıklı bir kurban nasıl alınır, nasıl seçilir onu anlatacağız. Herhangi bir yer belirtmemiz imkansız. Çünkü, her şehir için yakın olan ayrı bölge vardır. Öyleyse kurban alırken nelere dikkat edilmeli konumuzu inceleyebilirsiniz.
 Kurbanlık Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir
ucuz-kurbanlik-nereden-alinir
Kurban Fiyatları 2013
Küçükbaş Hayvan Kilo fiyatı ortalama 13 TL
Büyükbaş Hayvan Kilo fiyatı ortalama 14 TL
Küçükbaş Hayvan Ortalama fiyatı 350 TL – 1000 TL
Büyükbaş Hayvan Ortalama fiyatı 2.500 TL ile 10.000 TL
Gördüğünüz gibi küçükbaş hayvan fiyatları 350 tl den başlayarak şehir ve koyun kilosuna göre 1.000 TL ye kadar çıkabilmektedir. Büyükbaş hayvanlar ise 2.500 TL den başlayarak kilo ve bölgeye göre 10.000 TL ye kadar çıkabilmektedir.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ