UEFA Çeyrek Final Eşleşmeleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

uefa-avrupa-ligi-ceyrek-final-fb-rakibi-lazio-firsthaberUEFA Avrupa liginde Viktoria Plzen’i 1-0 ve 1-1 lik skorlarla eleyerek çeyrek finale kalan Fenerbahçe’nin UEFA Çeyrek final eşleşmeleri 2013 sonucu rakibi belli oldu. İtalya’n devi Lazio ile ilk maçını 4 nisan 2013 tarihinde Şükrü Saraçoğlu’nda kendi sahasında oynayacak olan Fenerbahçe kuradan memnun. Fenerbahçe UEFA çeyrek final eşleşmeleri 2013 sonucunda Lazio ile eşleşti. 15 mart 2013 tarihinde çekileceği söylenen kuralar bugün çekildi. Tüm Fenerbahçe’liler UEFA Avrupa ligi çeyrek final eşleşmelerinde nefesleri tuttu ve Lazio kurasına sevindi. Zira Fenerbahçe’ye Chelsea, Newcastle, Tothenham gibi takımlarda çıkabilirdi.
UEFA Çeyrek Final Eşleşmeleri 2013
UEFA Avrupa ligi çeyrek final eşleşmeleri tamamlandı. Eşlemelere göre son 8 takıma kalanların kura sonucu eşleşmeleri belli oldu.
Chelsea – Rubin Kazan
Tottenham – Basel
Fenerbahçe – Lazio
Benfica – Newcastle
UEFA çeyrek final eşleşmeleri sonucunda eşleşen takımlar arasında favori olan takımlar ise sırasıyla Chelsea, Tothenham, Fenerbahçe ve Newcastle olarak gösteriliyor. Aslına bakılırsa Chelsea takımı dışındaki diğer takımlar net favori gösterilemiyor. Chelsea’nin ise Rubin Kazan’ı elemesine garanti gözüyle bakılıyor.
UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe Rakibi Lazio Oldu!
İtalya’nın önemli ekiplerinden biri olan Lazio ile eşleşecek olan Fenerbahçe Lazio ile eşleşmekten memnun. Fenerbahçe mutlaka favori gösterilmiyor. Takım güçleri birbirine yakın, ancak Fenerbahçe takımına UEFA çeyrek final eşleşmelerinde Chelsea, Tothenham, Newcastle gibi takımlar gelmediği için şanlı görülüyor. Lazio ile eşleşen takımımız Fenerbahçe’ye UEFA Avrupa ligi çeyrek final maçında başarılar diliyoruz. İlk karşılaşmada yaklaşık 2 hafta sonra 4 nisan 2013 tarihinde İstanbul’da Fenerbahçe stadyumu Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak. Fenerbahçe rövanş karşılaşması için İtalya’n devi Lazio sahasına gidecek. Fenerbahçe’nin Lazio’yu elemesi durumunda ise UEFA Avrupa liginde yarı finale kalacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ