Ümit Karan Talk Show Programı Yapacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

umit-karan-talk-show-programi-yapacak-miGalatasaray’da yıldızı parlayan sonrasında ise birçok takım top koşturan ve futbolu bırakır bırakmaz Survivor yarışmasına katılan Ümit Karan ne yapacağıyla ilgili kararını açıkladı. Ümit Karan spor arabasıyla gezerken gazetecilere poz verdi. firsthaber.net “Haberim Yokmuş gibi Çekin” gibi espriler yaparak poz veren Ümit Karan Survivor yarışmasının ardından ilk kez ne yapacağıyla ilgili konuştu.
Ümit Karan Talk Show Programı Yapacak mı?
Survivor’ın olumsuz etkilerini üzerinden tam olarak atan Ümit Karan artık yoluna Talk Show programı yaparak devam etmek istiyor. Ümit Karan, Talk Show programı yapmak istediğini ve bu şekilde yoluna devam etmek istediğini belirtti. Kameraman ve gazetecilerle esprilerle samimi konuşmalar yapan Ümit Karan sonrasında spor arabasıyla yoluna devam etti. Talk Show programı yapmak isteyen Ümit Karan anlaşılan komedi yeteneğine güveniyor ve sevenleriyle ekran karşısında buluşmak istiyor.
Survivor Sonrası Ümit Karan Ne Yapacak?
Ümit Karan Survivor yarışmasında yaşına rağmen sporcu kişiliği sayesinde son 4 yarışmaya kalan ve Survivor’da şampiyonluk adaylarından biri olmasına rağmen Hilmicem Survivorı şampiyon tamamlamıştı. Ümit Karan sonuna kadar verdiği mücadeleyi finale 1 adım kala kaybetmişti. Ancak, Ünlüler takımında yer alan Ümit Karan oldukça iyi bir parayla yarışmadan ayrılmıştı. Zira Ümit Karan yarışmada final haftasına kadar kaldığı için her hafta için ayrı ödeme alacaktı. Ümit Karan’ın maddi açıdan bir sıkıntısı olmadığı ortada. Ancak, yapacağı iş sevebileceği Talk Show programı olmasını istediğini ve bu konuda başarılı olabileceğini düşünüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ