Ütopya Yarışması Ne Zaman? Başvuru Formu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Tv8 ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Survivor programına rakip olabilecek programın adı Ütopya. Ütopya’da 15 yarışmacı birbiriyle kıyasıyla yarışıyor. Ayrıca yaşam mücadeleside veriyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan bu yeni yarışmada seçilmiş olan birbirinden güçlü 15 yarışmacı yarışacak.

TV8 Ütopya Yarışması Ne Zaman Başlayacak

Yakında ekranlarda olacak Ütopya programı için başvurular ise devam ediyor. 15 yarışmacı dışarıdaki tüm hayatlarını geride bırakacak ve adeta hayata yeniden başlayacak. İmkansızlıkların yarışmacıları zorlaması bir yana doğa koşullarında yapılacak olan birbirinden zorlu yarışlarda mücadele edilecek. Mutluluk mu? Kaos mu? parolasıyla ekranlara gelecek olan Ütopya yarışma programı TV8 ekranlarının yeni fenomen yarışması olmaya hazırlanıyor. Utopya yarışması Acun Ilıcalı ve Acun Medya yapımcılığında ekranlara gelecek.
utopya-yarismasi-ne-zaman-basvuru-formu

Ütopya Yarışması Tanıtımı

Ütopya Yarışması Başvuru Formu

Birinden güçlü yarışmacılarında yer alacağı Ütopya yarışmasına başvuru yapmak için Ütopya yarışmasının resmi internet sitesi olan utopya.com.tr de başvuru yapmanız gerekiyor. Burda verilen bilgiler doğrultusunda yarışmaya katılacak olan 15 yarışmacı seçilmeye başladı bile. Utopya yarışmasında kuralları belirleyen yine yarışmacıların kendileri olacak. Kendi düzenlerini kurarak yaşayacak olan yaırşmacılar yeni bir hayata başlayarak güzel bir yarışma programına dahil olacaklar. Yine önemli bir konseptin Türkiye’ye getirildiği yarışma TV8 ekranların çok yakın yayınlanmaya başlayacak. Hazırlıkları devam eden Ütopya yarışma programı için başvuralar henüz devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ