Vodafone Abonesi Olanlar için Bedava İnternet

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Vodafone abonesi olanlar için oldukça büyük fırsat ve kampanyalardan biri olan internet fırsatları sağlanmaktadır. Özellikle evde internet kullanıcısı olanlar için bu internet kampanyası Vodafone tarafından veriliyorsa ve süpernet ev müşterisi iseniz yapmanız gereken bir hayli basittir. Bu işlem içinde Vodafone 50 GB bedava internet sunmaktadır. Yeni bir sim kart sahibi olan herkes tamamen ücretsiz olarak 50 GB internet hakkı kazanabilmektedir. Üstelik 90 gün boyunca tercih edebileceğiniz bu internet ile hem evden hem de cepten interneti ücretsiz ve sınırsız şekilde kullanma hakkından yararlanabilirsiniz.
Vodafone tarifeleri içinde bulunmakta olan bir diğer internet paketi de Vodafone 500 MB internet paketi yine bu internet paketine sahip olmanız için yapmanız gereken sadece hattınızda tanımlanan internet bilgisini görüntülemektir. Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak “bana ne var” dediğinizde her hafta pazar ve pazartesi arasında bedava 500 MB internet kazanma şansı elde edebilirsiniz. İnternet paketi cebinize yüklendiğinde anında kazanmaya başlayacak ve Vodafone tarifeleri üzerinden yüksek kullanım ile sınırsız İnternet keyfini yaşayacaksınız.

Vodafone bedava internet kampanyaları sürmekle birlikte her geçen gün yenileri bedava internet kampanyalarına dahil olmaktadır. Avea ile güç birliği yapmasının ardından Vodafone GSM şirketleri arasında önemli yenilikler yapmanın yanı sıra abone sayısını hızla arttırmaya devam etmektedir. Bunu devam ettirmek amacıyla Vodafone Bedava internet kampanyalarını da hızla sürdürmektedir.  Bu yüzden abone oranını hızlı bir biçimde arttıran şirket bunula birlikte Telekom bedava internet hizmetleri ile de abonelerinin büyük oranda güvenini kazanmış durumdadır. Bedava internet paketi özellikle internet paketini erkenden bitiren abonelerini maddi olarak büyük bir külfetten kurtarmaktadır. Ayrıntılar için www.bedavainternet.info sitesini ziyaret edebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ