Volkan Demirel vs Onur Kıvrak Barıştı mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Milli takımın yapacağı maça günler kala Fatih Terim takım arkadaşlarının barışmasını sağladı. 2 Milli takım kalecisinin bir araya gelerek aralarındaki küslüğün son bulmasını sağlayan Fatih Terim, Fenerbahçe – Trabzonspor karşılaşmasında kavga eden 2 kaleciyi barıştırdı.
Volkan Demirel vs Onur Kıvrak Barıştı
A milli takım Estonya ve Hollanda ile yapacağı maç öncesinde Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde çalışmalara başladı. Antremanlara başlayan oyuncular arasında geçtiğimiz hafta sonu maç sonrasında kavga eden kalecileri Fatih Terim barıştırdı. Süper Ligin 7. haftasında Kadıköy’de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 0-0 eşitlikle sonuçlanmasının hemen ardından Volkan Demirel ve Onur Kıvrak arasında yaşanan tartışma ve kavga spor gündeminin önemli konuları arasında yer almıştı. 2 milli takım kalecisini teknik direktör Fatih Terim barıştırdı.
MURAT AKBAS
Fatih Terim Kalecileri Barıştırdı
Volkan Demirel vs Onur Kıvrak ile özel bir görüşme yapan Fatih Terim Estonya karşılaşmasından hemen önce iki kaleciyi bir araya getirerek küslük istemediğini belirtti. Milli takım için oldukça önemli 2 karşılaşma oynayacaklarını ve bu karşılaşma öncesi söz konusu milli takımsa herşeyi unutmak zorundasınız diyerek Volkan Demirel vs Onur Kıvrak’ı barıştıran Fatih Terim gerginliği bitirdi.
Estonya Türkiye Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda
Türkiye A milli takımı ise 2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri için Estonya’ya gidecek. 11 Ekim 2013 cuma günü D grubu maçı olan Estonya için deplasmanda mücadele edecek olan A milli takım için 11 ekim 21:30’da başlayacak olan maç Star Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. A milli takıma Estonya karşısında başarılar dileriz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ