Yalan Dünya'nın Orçun'u Bartu Küçükçağlayan

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Oynadığı birçok dizide iyi roller almasına rağmen bu kadar ünlü olmayan Bartu Küçükçağlayan Yalan Dünya dizisinde oynadığı Orçun karakteriyle oldukça sevildi. Yalan Dünya dizisinin daha ilk bölümünde ön plana çıkan Bartu Küçükçağlayan karakterini canlandırışı ve tavırlarıyla çok sevildi. 7’den 70’e tüm gençlerin sevgilisi haline gelen Bartu Küçükçağlayan Yalan Dünya dizisinin Orçun’u Beyazıt Öztürk’üde geride bıraktı.
Yalan Dünya dizisnde Orçun karakterini canlandıran Bartu Küçükçağlayan dizide genç, sapık, umursamaz ve tembel bir genci canlandırıyor. “Öpüşelim mi?”, “Şu anda yalnız olduğumuza göre Öpüşebiliriz.”, “Bu çorabın mı?, yoksa tenin mi?” sözleriyle akıllara kazınan Orçun karakteri beyaz show konuk olan Yalan Dünya dizi oyuncularıyla dahada ünlendi. Yalan Dünya dizisinin Orçun karakterini canlandıran Bartu Küçükçağlayan ise karakteri oynamaktan oldukça memnun. Ayrıca karayerinin yüksek noktalarında olduğunu hisseden genç dizi oyuncusu ilerleyen günlerde diziyle birlikte daha fazla kitleye hitap edeceğe benziyor.

Gürse Birsel’in bir önceki dizisinde Gaffur karakterini ön plana çıkarmasının ardından burda Orçun karakterini ön plana çıkarabilmesi yazarlık başarısını gösterdi. İyi bir iş çıkaran Gürse Birsel dizide Deniz karakterini canlandırarak Beyazıt Öztürk’le kaçamak aşk yaşayan oyuncu bir bayanı canlandırıyor. Ayrıca dizide birçok başarılı isimde yer alıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ