Yalçın Çakır Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yalçın Çakır, 1961 yılında doğmuş ve 1978 yılında gazeteliğe başlamıştır. İlk olarak Hürriyet gazetesinde işe başlayan Yalçın Çakır, ailesinin zor durumu sebebiyle okul yıllarında hem okuyup hem çalışmak zorunda kalmıştır. Okul dışındaki vakitlerinde taksi durağında bulunan telefona bakarak ailesinin geçimine ve kendi eğitim masraflarına destek sağlayan Yalçın Çakır, bunun dışında geceleri eğlence mekanlarında fotoğrafçılık yaparak para kazandı.
Yalçın Çakır Kimdir?
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafcılık Bölümü mezunu olan Yalçın Çakır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen’in basın danışmanı oldu.
Şimdi sizlerle herkeze ayırt etmeden yardımcı olan. sevilerek izlenen ve herkez tarafından güven duyulan, saygılı sevecen güler yüzlü sabırlı bir türk vatandaşı olan, türkiyede bir değer bir marka olan yalçın çakır hakkında bilgi vereceğiz.

Yalçın Çakır’ın çalıştığı gazeteler Milliyet, Cumhuriyet, Yeni Asır ve Hürriyet oldu. Flash TV’de 1992 yılından beri çalışmakta olan namıdiyar Yalçın Abimiz Flash Tv’de çalışırken 2 sene ara vermiş ancak, 92 senesinden bu yana Flash Tv’den ayrılmamıştır. 2004 yılında yoğun iş hayatı ve yüksek stres onu kalp krizine itmiştir. Geçirdiği kalp krizi sonrası herkesi korkutan Yalçın Çakır Flash TV’de reality programlarından sorumlu oldu. Düzlem Ayna, Yüzyüze, Flash Ekip, Evlat Acısı, Evlat Hasreti isimli programları hazırlayan Yalçın Çakır, güler yüzü ve tatlı diliyle birçok kişinin gönlünü fethetti. Flash Tv ekranlarında Gerçeğin Peşinde programının sunuculuğunu yapan programda Yalçın Abi olarak bilinen Yalçın Çakır 2-3 ay önce yaptırdığı estetik ameliyatı ile magazin gündemine konu oldu. Yüzüne yaptırdığı estetik ameliyatı ile adeta dayak yemiş gibi gözleri moraran Yalçın Çakır estetik ameliyatının neticesini almak üzere.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ