Yan Ağlardan Giren Gol – Bayer Leverkusen – Hoffenheim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Almanya liginde ilginç bir olay gerçekleşti. Gol olmamasına rağmen ağlarda bulunan delikten içeri giren top gol sayıldı. Bungesliga liginde Bayer Leverkusen – Hoffenheim ile yapılan futbol mücadelesinde 70. dakikaya kadar herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Ancak, 70. dakikada topun yan direğin yakının auto gitmesine rağmen ağlarda bulunan delikten içeri düşmesi gol görüntüsü verdi. Hakem golü sayınca Bayer Leverkusen oyuncular bozuntuya vermeyerek gole sevindi. Maçtan sonra Alman futbol basını başta olmak üzere tüm dünya golü konuşuyor.
Delik Ağlardan Gol Oldu
Bayer Leverkusen ve Hoffenheim arasında gerçekleşen Bundesliga lig mücadelesi için mücadele eden 2 takımın oynadığı maç ilginç bir olaya sahne oldu. Maçın ilk yarısında Sydney Sam’ın attığı golle öne geçen Bayer Leverkusen 2. yarıda auto giden golünün sayılmasıyla birlikte 2-0 öne geçti. 70. dakikada yaşanan olayda Bayer Leverkusen oyuncusu Stefan Kiessling kafa vuruşuyla topu auta attı. Ancak, top sol kale direğine çok yakın şekilde dışarı çıkmasına rağmen, kale ağlarında bulunan yırtık nedeniyle top adeta gol görüntüsü vererek kale içerisine düştü. Hoffenheim gol olmadığını anlamadıkları için üzüntü yaşadılar. Ancak, Bayer Leverkusen futbolcuların bazıları önce üzüntü yaşarken, sonrasında hakemin gol kararıyla hiçbir şey olmamış gibi sevindi. Hoffenheim ise 88. dakikada bulduğu golle maçı 2-1 mağlup tamamladı. Fakat, auta giden top gol sayılmasaydı durum 1-1 sonuçlanacaktı. Şimdi Almanya başta olmak tüm dünya bu traji komik golü konuşuyor.
yan-aglardan-giren-gol-bayer-leverkusen
Bayer Leverkusen Yan Ağlardan Gol Attı
Maçın hakemi Felix Brych ise skandal gol kararının ardından maçı tamamladı. Ancak, hakem kararı ve stad görevlilerinin büyük tepki aldığı söylemek mümkün. Sosyal medyada ise olay gol sonrasında görüntüleri paylaşılmaya devam ediyor. Felix Brych kararı ile gol sayılan ve Bayer Leverkusen’in Hoffenheim karşısında 2-1 galip gelmesine neden olan gol ile ilgili komik yorumlarda yapılmaya devam ediyor. Twitter ve Facebook başta olmak üzere birçok sosyal ağda yayılmaya devam ediyor. Golün iptal edilip edilmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Ancak, maçın yeniden oynanması yada golün geçerli kalması seçenekleride mevcut ki, en büyük olasılık golün geçerli kalma ihtimalidir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ