Yayından Kaldırılacak Diziler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Dizi sektöründe her geçen gün yeni diziler ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu dizilerden bir kısmı yoluna devam ederken, dizilerden bazıları yayından kaldırıldı. Bu sezon yayından kaldırılması beklenen yada bu sezon final yapacak olan birçok dizi bulunuyor. Aralarında son zamanlarda isminden sıkça söz ettiren dizilerde bulunmakla birlikte, dizilerin yeteri kadar izlenmemesi ve ilgi görmemesi sezon sonunda ekranlara veda etmesine neden olacak gibi görünüyor. Bu sezon bitmesi beklenen yada sezon bitmeden ekranlara veda edecek diziler haberimizde yer almaktadır.
2014 Yayından Kaldırılacak Diziler Listesi

Kanal D ekranların büyük umutlarla başlayan Umut dizisi önümüzdeki aylarda bitmesi bekleniyor. Yayından kaldırılma ihtimali yüksek olan dizilerden biride Çalıkuşu dizisi görünüyor. Dizi yeterli reyting elde edemedi. Fakat, konusununda çok fazla uzatılabilecek yanı kalmamıştı. Bu yüzden bu sezon bitmesi beklenen diziler arasında bulunuyor. Dila Hanım dizisi son zamanlarda biteceğine kesin gözüyle bakılan dizilerden biridir. Kanal değiştirerek Fox Tv ekranlarında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları diziside bu yıl final yapacak diziler arasında bulunuyor. Lale Devri’de çok fazla ilgi görmediği için sonlanacak dizilerden biri. Muhteşem Yüzyıl son yıllarda en çok konuşulan ve bütçesi en büyük dizilerden biri olmakla birlikte bu yıl artık final yapma kararı aldı. Birçok türevi çıkmasına rağmen başarılı bir şekilde yayınlanmaya devam eden Muhteşem Yüzyıl dizisi önümüzdeki yıl olmayacak. ATV ekranlarında büyük umutlarla başlayan Tatar Ramazan dizisinin yayından kaldırılacağı yada bu yıl final yapacağı bekleniyor. Yine ATV ekranların yer alan Ben Onu Çok Sevdim diziside bitmesine kesin gözüyle bakılan dizilerden biri. Kanal D’nin Kayıp dizisi ve İntikam dizileride bu yıl final yapacak diziler arasında bulunuyor. Fox’ta yayınlanan bir aşk hikayeside yayından kaldırılacak dizilerdendir.
final-yapacak-diziler-2014
Bu Sezon Final Yapacak Diziler 2014
Birçok ünlü kanal dizi sektöründe önemli anlaşmalar yaparak sayısız dizileri ekran karşısına getirmeye devam ediyor. Ancak, bu dizilerden çok azı ekranlarda kalmayı başarabiliyor. Ekranlara veda eden dizilerin oyuncularından ise yeni bir dizi kurularak tekrar izleyici karşısına getiriliyor. Tutmayan projelerde büyük paralar harcanmış olsada, yeni projelerde en az eski projeler kadar başarılı olabiliyor. Son yıllarda televizyon sektöründe dizi film katagorisinde daha fazla yayın yapılmaya başladığı gibi dizilerden kısa sürede bıkan seyirci ya dizilere hiç ilgi göstermiyor yada kısa süre sonra beğenmiyor. Bu yüzden diziler kısa sürede yayından kaldırılabiliyor yada ilk sezon final yaparak ekranlara veda ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ