Yeni Dizi Medcezir Konusu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

medcezir-dizisi-konusu-star-tvStar Tv ekranların başlayan Medcezir dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı. Eylül ayında başlayan dizinin reyting oranını aynı şekilde devam ettirmesi ve sezon sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Star Tv ve Ay Yapım tarafından yapılan MedCezir isimli dizi konusuylada gençlerin ilgisini çekiyor. Medcezir ilk bölümüyle ekranlarda yer aldı. Yeni dizi Medcezir’in konusunu ve dizi hakkında daha ayrıntılı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Yeni Dizi Medcezir Konusu
İstanbul’da kenar mahallelerden yaşanan hayatlardan biri ve yine farklı lüks hayatların ortak buluşma noktası Medcezir. Yaman isimli genç abisi yüzünden başını derde sokar. Kaderin onu getirdiği kötü noktayı değiştirmek isteyen Yaman abisi yüzünden başının derde girmesi ümitlerini kaybetmesine neden olur. Selim ise Yaman’ın avukatıdır ve Yaman’daki umut ışığını görerek ona yardımcı olmak ister. Zengin kesiminde kendisine arkadaş bulan Yaman gece hayatı ve partilerede gitmeye başlar. Bununla birlikte genç ve güzel bir kızın aşkını kazanır. Ancak, ilk şimdilik birlikte olmaları zor görünür.
Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisi 1. bölümüyle yayınlandı. İlk bölümüyle beğenilen Medcezir dizisinin müziklerini Toygar Işıklı yapıyor. Dizi müziklerindeki başarısının yanı sıra Medcezir dizisinin konusu ve oyuncularının başarısıda dizinin kısa süreli olmayacağını ve ilerleyen haftalarda Medcezir dizisinin izlenmeye devam edeceğini gösteriyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ