Yeni Hürrem Vahide Gördüm Oldu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Meryem Üzerli’nin psikoloji olarak iyi hissetmediğini söyleyerek bir anda yurt dışına kaçması ve dizi setini bırakması sonrasında yeni Hürrem aranıyordu. Tüm Muhteşem Yüzyıl izleyenleri yeni Hürrem’in kim olacağını merakla bekliyordu. Yeni Hürrem yeni bölümde herkes tarafından görüldü. Yeni Hürrem ilk başta herkesi şaşırtsada sonrasında çeşitli yorumlara neden oldu. Yeni Hürrem Vahide Gördüm Oldu.
Yeni Hürrem Vahide Gördüm Oldu
Yeni Hürrem’in Vahide Gördüm olması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada, izleyenler Vahide Gördüm’ün Hürrem Sultan rolünü oynadığını görünce “Diren Seyirci” diyerek alaylı bir yaklaşımda bulundu. Vahide Gördüm’ün Meryem Üzerli’ye göre daha yaşlı olması seyirciyi rahatsız etti. Meryem Üzerli’nin daha genç olmasını bekleyen Muhteşem Yüzyıl dizisi izleyenleri Yeni HÜrrem’in Vahide Gördüm olduğunu görünce üzüntü yaşadı. Tükenmişlik Sendromu içerisinde olduğu gerekçesiyle Almanya’ya giden Meryem Üzerli’den boşalan Hürrem Sultan rolünü dizinin sezon finalinde Vahide Gördüm canlandırdı. Yeni Hürrem İbrahim Tatlıses gibi ünlü isimlerinde tepkisini çekti.
yeni-hurrem-vahide-gordum-oldu
Yeni Hürrem Beğenilmedi
İbrahim Tatlıses’e, Demet Akalın, Erol Köse, Yeliz Yeşilmen gibi birçok isimde eşlik etti. Vahide Gördüm’ün Hürrem Sultan rolüne yakışmadığını söyleyen ünlülerden kimi benzemediğini, kimi ise Muhteşem Yüzyıl dizisinin sezon finali değilde gerçek final yaptığını söyleyerek bu seçimin Muhteşem Yüzyıl için son olduğunu düşündüklerini dile getirdiler. Genel anlamda ünlüler ve seyirciler Vahide Görüme sevselerde diziye Meryem Üzerli’nin yerine ve Hürrem Sultan rolüne yakıştıramamış görünüyorlar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ