Yeni Kimlik Kartları Ne Zaman Verilecek 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Uzun süredir konuşulan yeni kimlik kartlarında sona yaklaşıldı. 3 yıl içerisinde dağıtılacak olan yeni kimlik kartları Ocak 2014 tarihinden itibaren dağıtılmaya başlayacak. İçişleri Bakanı Muammer Güler yeni kimlik kartlarının dağıtımına yılbaşından itibaren başlayacaklarını ve 3 yıla kadar dağıtım işlemlerini tamamlayacaklarını açıkladı.
Yeni Kimlik Belgeleri Ne Zaman Dağıtılacak
Yeni çıkarılacak kimlik kartları uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmış ve çok büyük güvenlik önlemleri içeriyor. Kimlik kartlarının tüm vatandaşlara dağıtımı 2014 yılı içerisinde başlayarak adreslere gönderim yapılacağı bildirildi. Aynı zamanda yeni ehliyetlerinde adrese teslim yapılacağı söylendi. Yeni Kimlik kartımı ne zaman alırım? Yeni nüfus kartları ne zaman dağıtılacak? sorularını merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.
yeni-kimlik-kartlari-ne-zaman-verilecek-2013
Yeni Kimlik Kartları Ne Zaman Verilecek 2013
Yeni sürücü belgelerinin bir baskı merkezinde basılacağı ve kişilerin adresine teslim edileceği belirtildi. Nüfus cüzdanlarında bulunan çip sayesinde uluslararası standartlarda bir kimliğe sahip olacak olan vatandaşların kimlik dağıtımlarının daha kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların başlatılacağı, ancak dağıtımın 3 yıla kadar sürebileceği belirtildi. Dağıtım planına göre kimlik belgelerinin üçte birlikte bölümler halinde tam üç yıl içerisinde dağıtılması bekleniyor. Kısacası yeni kimlik belgelerine ulaşmak yıl başından itibaren 3 yıl içerisinde gerçekleşecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ