Yer Gök Aşk ve Lale Devri Dizileri Bitiyor mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Fox Tv ekranların yayınlanan Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri bu yıl final yaparak ekranlara veda edecek. Fox Tv ekranların izlenen Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri 3 yıldır Fox TV’de yayınlanıyordu. Ekranlara geldiği ilk bölümlerden bu yana izleyici kitlesini arttıran ve Fox Tv reyting oranlarının yükselmesini sağlayan 2 başarılı dizi bu yıl bitiyor. Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri bu yıl final yaparak ekranlara veda edecek.
Fox TV Yer Gök Aşk ve Lale Devri Dizileri
Yer Gök Aşk dizisi Murat Ünalmış, Birce Akalay ve Selen Soyder gibi oyuncularla başlamış sonrasında ise bu oyuncuların diziden ayrılmasıyla kadroya Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay gibi isimleri katmıştı. Show Tv ekranlarıdna başlayan Tolgahan Sayışman’lı Lale Devri dizisi ise 11 bölümün ardından Fox Tv ekranlarına transfer olmuş ve Fox Tv kanalında yayınlanmaya devam etmişti. Cumartesi günleri Fox Tv ekranlarında yayınlanan Lala Devri diziside Yer Gök Aşk dizisi gibi tutan ve çok izlenen diziler arasında yerini almıştı. Lale Devri dizisinde ise Emina Sandal ve Serenay Sarıkaya gibi oyuncularla yollar ayrılmış ve sonrasında ise Selen Soyder Lale Devri dizisine dahil olmuştu.
fox-tv-biten-dizileri
Yer Gök Aşk ve Lale Devri Dizileri Neden Bitiyor?
3 yıldır Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri neden bitiyor sorusunun cevabı henüz açıklanmadı. Ancak, 3 yılını dolduran dizilerin artık izlenme oranlarının eskisi kadar iyi olmadığı ve farklı projelerin başlayacak olmasının dizilerin bitmesinde etkili olduğu düşünülüyor. Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizisi bu yıl yapılacak olan finallerle birlikte ekranlara veda edecek ve artık Fox Tv kanalında yayınlanmayacak diziler olarak açıklandı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ