Yetenek Sizsiniz Türkiye Oğuzhan ve İbrahim Skeç

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star TV’de yayınlanan 3 Adam ve Yetenek Sizsiniz programları için skeç hazırlayan Oğuzhan Koç ve İbrahim Ak tüm seyircileri güldürmeyi başardı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışan Oğuzhan ve İbrahim jüriyi etkilemek ve “Evet” almak için her yolu denedi. Dans eden, şarkı söyleyen, taklit yapan ve hatta köpek taklidi yapan Oğuzhan ve İbrahim bir türlü jüriden evet oyu alamadı. Hazırladıkları skeç ile hem 3 Adam programında hemde Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yayınlanarak izleyicileri kahkahaya boğan İbrahim ve Oğuzhan Skeçleriyle güldürmeye devam ediyor.
Oğuzhan ve İbrahim 3 Adam Skeci
Hazırladıkları skeç ile beğeni toplayan Oğuzhan ve İbrahim Hülya Avşar, Eser Yenerler ve Acun Ilıcalı’yıda güldürmeyi başardı. Yetenek Sizsiniz Türkiye 24 kasım 2013 pazar gecesi yayınlanan programda izleyicileri skeciyle güldürmeyi başaran ikili birlikte rap söyledi, beatbox yaptı, hayvan takliti bile yaptı. Fakat, jüriden bir türlü evet alamadılar. Sonunda İbrahim ve Oğuzhan’ı görevliler dışarıya yaka paça taşıdı. Fakat, tekrar sahneye gelmeyi başaran ikili bu kez top oynadı.
yetenek-sizsiniz-turkiye-oguzhan-ibrahim-skeci
Yetenek Sizsiniz Türkiye Oğuzhan ve İbrahim 24 Kasım 2013


Yetenek Sizsiniz Türkiye Oğuzhan ve İbrahim Skeci
Sahneye rap söyleyerek giren Oğuzhan ve İbrahim öncelikle Almanya’dan gelen 2 gurbetçiyi canlandırdı. Kendi bestelerini söyleyerek jüriden evet oyu almak isteyen ikili söyledikleri rap şarkısından sonra sonrasında dans etti. Daha sonra Hakkı ve Mahmut karakterlerini canlandıran ikili sahne aldı. En son yaptıkları köpek ve sahibi taklitiyle artık tüm seyircileri güldürdü.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ