Yılbaşında Havalar Nasıl Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 yılına girerken hava durumunun nasıl olacağını merak edenler için 31 aralık 2013 tarihinde ve 1 ocak 2014 tarihinde havaların nasıl olacağını meteoroloji tarafından yapılan açıklamalarla öğrendik. Türkiye’nin tüm bölgeleri için yılbaşında havaların nasıl olacağı ve özellikle yılbaşını dışarıda geçirecekler için meteorolojiden sevindirici haberler geldi.
2014 Yılbaşında Havalar Nasıl Olacak?
Türkiye’nin hemen hemen her bölgesi yılbaşında yağışsız olacak. 2014 yılına yağışsız merhaba diyecek olan Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde az bulutlu ve yağışsız bir hava hakim olacak. Yılbaşı gecesi ve 1 ocak 2014’te yağmur yağmayacak olması özellikle yılbaşını dışarıda geçirecek olanlar için oldukça iyi bir hava durumu olacak.
yilbasinda-havalar-nasil-olacak-2014
Yılbaşı Hava Durumu 2014
Meteorolojiden verilen bilgilere göre yılbaşında yurdun Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur ve Doğu Anadolu bölgesinde kar yağışı bekleniyor. Kalan bölgelerde ise parçalı bulutlu ve yağışsız bir hava olacağı belirtildi. Doğu Anadolu bölgesi ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki yağışların ise 2014 yılının ilk günlerinden itibaren son bulacağı açıklandı. Güney bölgelerde ise 28-29 aralık tarihlerinde yağmur ve gök gürültüsü bekleniyor. Güney bölgelerinde görülecek bu yağışlarında yılın son gününde yurdu terk etmesi bekleniyor.
Yılbaşında Hava Durumu
Meterolojiden alınan bilgiler göre yılbaşında Türkiye genelinde havanın iyi olacağı açıklandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya vb. şehirler için yılbaşın hava durumu açısından oldukça iyi geçecek. Kar yada yağmur beklenmediği gibi sıcaklarında mevsim normallerinin üzerinde olacağını söylemeden geçmeyelim.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ