Zafer Önen Öldü mü?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 yılında vefat eden ünlüler arasına Zafer Önen’de girdi. Zafer Önen tiyatro ve seslendirme sanatçısı olarak önemli bir isimdi. Türk Sinemasının sevilen ismi Zafer Önen hayatını kaybetti. 92 yaşındaki ünlü oyuncu Zafer Önen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 6 aylık tedavisi sürecinde Pendik’te bulunan bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu. Ünlü sanatçı Zafer Önen kalp yetmezliği sonucu öldü.
Zafer Önen Öldü mü?
Zafer Önen’in ölüm haberini alan sevenleri yasa boğulurken, sanatçı birçok tiyatro, seslendirme ve dizi projelerinde yer almıştı. NTV’de seslendirme yapmakta olan usta tiyatrocu Zafer Önen 92 yaşında hayata gözlerini yumdu. Zafer Önen kimdir? Zafer Önen hakkında diğer bilgiler haberimizde bulunmaktadır.
zafer-onen-oldu-mu
Zafer Önen Kimdir?
1921 senesinde Çorum’da hayata gözlerini açan Zafer Önen, 1941 senesinde Ankara Devlet Operasında Şan Bölümüne başladı. 1943 yılında Ses Tiyatrosu’nda Ekrem Reşit Rey’in Hava Civa isimli oyununda sahne alan Zafer Önen ilk kez tiyatroya başladığı proje olarak bilinmektedir. Birçok önemli tiyatroda yer alan Zafer Önen, sinema ve dizi film projelerinde de yer alan önemli bir sanatçıydı. Yine birçok reklam projelerinde ve seslendirme gibi görevlerde de yer almıştır. Zafer Önen seslendirme görevini son olarak NTV’de yapmaktaydı. Ünlü oyuncu Zafer Önen hastalığı nedeniyle bir süre rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu. Kalp yetmezliği nedeniyle 13 aralık 2013 tarihinde hayatını kaybetti.
zafer-onen-ne-zaman-cenazesi
Zafer Önen Hayatı
Usta oyuncu Zafer Önen 92 yaşında öldü. Ölümünün ardından sevenleri sosyal medyadan üzüntülerini paylaşırken, cenazesi için hazırlıklar yapılıyor. Zafer Önen’in cenazesi ne zaman olduğu merak konusu olsada, cenazesinin yarın yapılması bekleniyor. Zafer Önen 1921 yılında doğu, 13 aralık 2013 tarihinde öldü.
Oyuncu, tiyatrocu, Sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme projelerinde görev alan ünlü sanatçı Zafer Önen için firsthaber.net olarak bizde tüm sevenlerine ve hayranlarına baş sağlığı diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ