Zengin Kız Fakir Oğlan 49. Bölüm Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi son zamanların en sevilen dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Nurhan Biricik’i isterken bir sürü sorun yaşamış, fakat sonunda isteyebilmişti. Nurhan’ın geçtiğimiz bölümlerde evlilik hazırlıklarının devam etmesi bölüm biterken yine sorunların yaşanabileceğini göstermişti. Takım elbise’yi bilerek değiştiren ve başkasına ait takım elbiseyi alan Sarp, Nikah yüzüklerini kaybeden Kemal bey ve düğün gününde yaşancaklar 49 bölümün konusunu oluşturacak.

Zengin Kız Fakir Oğlan 12 Eylül 2013

Zengin Kız Fakir Oğlan TRT1 ekranlarından her hafta perşembe günü yayınlanmaya devam ediyor. 12 eylül 2013 perşembe günü yayınlanacak olan Zengin Kız Fakir Oğlan 49. bölümde Nurhan ve Biricik evlenecek. Düğün günlerinde öyle bir olay yaşanacak ki herkes yara bara içinde kalacak. Nurhan Biricik ile evlenmek üzere takım elbise almaya gittiğinde takım elbise satıcısına yardım etmiş ve oda karşılığında kır düğünü için çiftliğini kullanabileceğini söylemişti. Nurhan Biricik ile kır düğünü planladı ve herkes çiftliği davet edildi. Ancak, çiftliği bir anda büyükbaş hayvanlar basınca herkes kaçmak zorunda kaldı. Sonrasında nikah kapalı bir ortamda devam etti. Ancak, hayvanların sayısı o kadar fazlaydı ki herkes yara bere içinde kaldı. Biricik ve Nurhan herşeye rağmen gülmeye devam etti ve sonunda evlendiler.
zengin-kiz-fakir-oglan-49-bolum-ozeti
Zengin Kız Fakir Oğlan Trt1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak. 49. bölümde Sarp’ın düğün arabasının şoförlüğünü yaptığını görebilirsiniz. Ayrıca buna benzer birçok komik olay daha yaşanacak olan bu bölümde yine herkes Nurhan’ın başına gelen sakarlıklara gülecek. Zengin Kız Fakir Oğlan dizisiyle herkes yine kahkaya boğulacak. Dizide geçen hafta duygusal ve acıklı sahneler yaşanmıştı. Bu hafta yine buna benzer sahneler olabileceğide ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ