Zeynep Özkaya Kimdir – Çilek Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sihirli annem dizisiyle popüler olan ve 3 yaşından bu yana ekranların tanıdığı Zeynep Özkaya büyüdü. Genç kız olan Zeynep Özkaya’nın büyük değişimi herkesi şaşırtıyor. Zeynep Özkaya’nın yeni halini fotoğraf galerimizden görebilirsiniz. Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterini canlandırmış olan Zeynep Özkaya dizide ailenin üvey kızını oynamıştı. Özellikle çocuk ve gençlerin beğenerek izlediği aile dizisi Sihirli Annem’in çocuk oyuncularıda bir bir büyüdü. Zeynep Özkaya’da dizinin en küçük oyuncularından biriydi.
Zeynep Özkaya Kimdir?
Ekranlara daha 3 yaşındayken çektiği reklam filmiyle merhaba diyen Zeynep Özkaya öncelikle Sihirli Annem dizisinde tanınmış ve sonrasında İki Aile, Doktorlar gibi dizilerde de rol almıştı. 23 Ocak 1998 tarihinde dünyaya gelen Zeynep Özkaya İstanbul’da doğdu. Zeynep Özkaya büyüklüğünü merak edenler için hazırladığımız haberimizde Zeynep Özkaya’nın şu anda ne yaptığını ve hangi projede yer aldığını merak edenlerde bulunuyor. Zeynep Özkaya 15 yaşına geldi ve lise öğrencisi olarak hayatına devam ediyor. Kameralardan bir süre uzak duran Zeynep Özkaya son zamanlarda herhangi bir projede yer almadı. Zeynep Özkaya, çocukluk yıllarını geride bırakarak genç kızlığa adım attı. Zeynep Özkaya çektiği fotoğrafları ise Twitter adresinden paylaşarak hayranlarına ulaşmaya devam ediyor.

Zeynep Özkaya Foto Galeri – Çilek Fotoğrafları


Zeynep Özkaya Oynadığı Diziler
Zeynep Özkaya Sihirli Annem dizisinden sonra İki Aile dizisinde de rol almıştı. Oynadığı İki Aile dizisinde bir evde oturmak zorunda kalan iki aileden birinin çocuğunu oynayan Zeynep Özkaya dizide annesi vefat etmiş ve varlıklı bir babanın 3 kızından birini canlandırdı. İki Aile dizisinde Merve Karaman rolünde oynayan Zeynep Özkaya 2006 yılında İki Aile dizisinde rol aldı. 2003-2006, 2011-2012 yılları arasında Sihirli Annem’de oynadı. Sihirli Annemde 2003 ve 2006 yıllarında oynadıktan sonra 2011 ve 2012 yılında tekrar yayınlanan Sihirli Annem dizisinde de yer aldı. 2008 yılında ise Eyvah Halam dizisinde Su karakterini canlandıran Zeynep Özkaya bu dizide İki Aile dizisindeki rol arkadaşlarıyla yer aldı. Fakat, dizinin yayından kaldırılması uzun sürmedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ