Zıplayarak Kilo Vermek Mümkün mü? Hadise Zayıflama Yöntemi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların sevilen yıldızı şarkıcı Hadise nasıl formda kaldığının sırrını verdi. 2010 yılında zıplama yöntemiyle kilo vermeye başlayan Hadise halen bu yöntemi kullanarak zayıfladığını ve formda kaldığını belirtti. Peki gerçekten zıplayarak kilo vermek mümkün mü? Hadise’nin gündeme getirdiği zıplayarak kilo vermek yararlı olabilir mi? Zayıflamak için zıplama yöntemini kullanmak doğru olabilir mi? tüm bu soruların yanıtlarını bu haberimizde arayacağız.
Zıplayarak Kilo Verilir mi?
Kangoo Jumps yöntemi yurt dışında oldukça meşhur bir yöntem olup, birçok ünlü isim tarafındanda kullanılmaya devam ediyor. Zayıflamak için kullanılan zıplama yani Kangoo Jumps yöntemi efor sarf etmek için oldukça iyi bir yöntem. Zıplamak için kullanılan özel ayakkabılar sayesinde enerji harcayarak kalori yakabilirsiniz. Aynı zamandad boy uzatmak içinde kullanılabilecek Kangoo Jumps zıplayarak kilo verme yönteminde eğlenceli dakikalarda geçirebilirsiniz. Böylece hiç sıkılmadan zayıflayabilirsiniz.
ziplayarak-kilo-verme-kangoo-jumps
Hadise’nin Zayıflama Yöntemi
Hadise formda kalmanın sırlarını sonunda açıkladı. 2010 yılında New York’ta başladığı Kangoo Jumps zayıflama yöntemine hergün en az 20 dakika yaparak formda kaldı. İlk etapta hızlı bir şekilde 3 kilo veren Hadise kısa sürede bu kadar fazla kilo verebilmesini Kangoo Jumps zıplayarak zayıflama yöntemine bağladı. İstanbul’da son yıllarda yayılan zıplayarak kilo vermek yöntemini birçok zayıflama uzmanı ve spor salonlarıda kullanmaya başladı. Kangoo jumps özellikle Amerika ve Avrupa bilinen, kullanılan bir yöntem olmakla birlikte ülkemizde de yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Zıplayarak kilo vermek isteyenler ise tıpkı güzel şarkıcı Hadise gibi Kangoo Jumps ayakkabıları alması ve hergün belirli saatlerde zıplaması kısa sürede kilo vermes için yeterli olacaktır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ