Ziraat Bankasından Kredi Çekenlere Müjde

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ziraat-bankasi-kredi-cekenlere-mujdeZiraat bankasından kredi çekenlere müjdeli haber. Ziraat Bankasından kredi alan fakat ödeme güçlüğü çektiği için yasal işlem başlatılan müşterilerine kredi yapılandırma şansı verildi. Yeniden yapılandırma ile ödeyemediği kredi borçlarını daha az miktarda taksitlerle ödeyebileceği gibi vade tarihini uzatma gibi işlemleri yapabilecekler.
Ziraat Bankası müşterilerine kolaylık sağlıyor. Bildiğiniz gibi yasal takibe düşen kredi borçları için yeniden yapılandırma şansı olmuyordu. Ziraat Bankası 2012 yılından itibaren kredi çeken ve kredilerini ödeyemediği için yasal takibe düşen müşterilerine yeniden yapılandırma şansı tanıyor. Borçlarını vadesinde ödeyemeyen yada ödeme tarihini geçiren müşterilerine kolaylık sağlayacak olan Ziraat Bankası bu sayede faiz işletmeden borçları yapılandıracak. Bu kolaylıklara ek olarak borç tutarını tek sefer ödemek isteyen müşterilerine faiz oranlarında indirime gidebileceğini belirtti.
Ziraat Bankası Yeniden Yapılandırma
Ziraat Bankasından kredi almışsanız ve ödeme zorluğu çekiyorsanız yada yasal takibe düştüyseniz hemen en yakın Ziraat bankası şubesine uğrayarak kredi yapılandırmasını kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası yeniden yapılandırma hakkı sayesinde borçlarınızı uygun ödeme koşullarında ödeyebilirsiniz. Ziraat bankasından yapılan açıklama ile artık kredi borcu olanlar yeniden yapılandırma ile borçlarını ödeyebilecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ