Ziynet Sali ve Hamit Altıntop Aşkı Doğru mu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Güzel şarkıcı Ziynet Sali ile birlikte Galatasaray’ın sevilen futbolcusu gurbetçi Hamit Altıntop arasında aşk dedikodularına cevap aradık. Ziynet Sali konu hakkında açıklamada bulundu ve Hamit Altıntop ile denediklerini ancak olmadığını söyledi. Çiftin birlikte olduğu uzun süredir konuşuluyordu. Ziynet Sali ise şimdilerde başka biriyle aşk yaşadığını açıkladı.
Ziynet Sali ve Hamit Altıntop Birlikte mi?
Magazin gündeminde uzun süredir yer alan Ziynet Sali ve Hamit Altıntop aşkı doğru çıktı. Çift bir ara denediklerini ancak olmadığını belirtti. Ziynet Sali ve Hamit Altıntop’un bir arkadaşlarının doğum gününde tanıştıklarını ve burda başlayan aşklarının 7 ay sürdüğünü belirtti. Herkesden uzak olarak buluşmaya devam eden Ziynet Sali ve Hamit Altıntop aşklarının duyulmaması için gözlerden uzak mekanlarda buluştuklarını açıkladı. 7 ay süren birlikteliklerinin uyuşamadıkları için bittiğini belirten Ziynet Sali “Denedik Olmadı” diyerek sözünü tamamladı. Ziynet Sali şimdiler ise yeni bir aşka yelken açtığını belirtti.
ziynet-hamit-aski-dogru-mu-birlikteler-mi
Ziynet Sali ve Hamit Altıntop Aşkı Gerçek mi?
Birlikteliklerinin neden bittiğini sorusuna cevap veren Ziynet Sali, Hamit Altıntop’un çok iyi bir kişi olduğunu, birlikteliklerinin sürmesini çok istediğini ancak olmadığını açıkladı. Devam etmesini istediklerini fakat olmayınca olmuyor diyerek ilişkiyi bitirme kararı aldıklarını açıklayan Ziynet Sali erkeklerden yana şansının olmadığınıda söyledi. Şarkıcı Ziynet Sali ve futbolcu Hamit Altıntop’un aşk yaşadığı böylelikle 7 ay sonrasda olsa ortaya çıkmış oldu. Çift birlikteliklerine son verselerde, Ziynet Sali’nin Hamit Altıntop’u karakter olarak beğendiğini sözlerinden anlamak mümkün.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ