Zülfü Livaneli Öldü mü?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Sosyal Medyada yayılan Zülfü Livaneli öldü haberleri üzerine hazırlamış olduğumuz haberimizde Zülfü Livaneli‘nin ölmediği bu haberlerin tamamen asılsız olduğu bilgisini sizlere verebiliriz. Geçtiğimiz yıllarda babasını kaybeden Zülfü Livaneli ile ilgili şöyle bir haber yapmıştık.
Zülfü Livaneli Babası Öldü
Ünlü sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli Antalya Manavgat da vereceği konseri babsının ölüm haberi üzerine iptal etti. Zülfü Livaneli’nin babası Mustafa Sabri Livanelioğlu yardumuzun çeşitli illerinde Hakim olarak görev yapmıştır. Duayen sanatço Zülfü Livaneli‘ye ve ailesine baş sağlığı dileriz. Zülfü Livaneli’nin babasının ölüm nedeni henüz basına açıklanmadı.

Zülfü Livaneli’nin Babası Ölüm Nedeni

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı’nda özgün müziğin usta ismi Zülfi Livaneli’nin vereceği halk konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi. Sözen, “Konserimiz sanatçımız Zülfi Livaneli’nin babasının vefat etmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dedi.
zulfu-livaneli-oldu-mu

Zülfü Livaneli Gerçekten Öldü mü?

Sonuç olarak Zülfü Livaneli 68 yaşında yaşantısına devam eden ünlü isimler arasında yer alıyor. Zülfü Livaneli ile ilgili sosyal medyada dolaşan Zülfü Livaneli öldü haberleri ise doğru değildir. Zülfü Livaneli’nin herhangi bir sağlık sorunu yaşaması yada Zülfü Livaneli öldü haberlerinin aslının olması durumunda haberi sitemizden öğrenebileceksiniz. Fakat Zülfü Livaneli öldü haberleri doğru değildir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ