2014 Survivor Burak Gacemer Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacıları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Duygu Bal’ın ardından Burak Gacemer yeni Survivor programının yarışmacılarından oldu. Burak Gacemer’i dizi, klip vb. projelerden tanıyoruz. Mankenlik yapan Burak Gacemer, geçtiğimiz yıl Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 programında yarışmacı olarak bulunan Larissa Gacemer’in eşi olarak bu yıl Acun Ilıcalı tarafından yarışmada görülmek istenen isimlerden biri oldu.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Burak Gacemer Kimdir?
1981 yılında dünyaya gelen Burak Gacemer İzmir’de doğdu. Mankenlik yapmakta olan Burak Gacemer, güzel manken ve oyuncu Larissa Gacemer’in eşi. Larissa Gacemer ile mankenlik mesleği sayesinde tanışan ve evlenen Burak Gacemer, Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Acun Ilıcalı tarafından yarışmaya dahil edildi. Kariyerine ilk olarak basketbolcu olarak başladı. Sonrasında mankenlik yapan ünlü model Burak Gacemer, 2008 senesinde Fashion TV en iyi erkek manken ödülünü aldı. KAzandığı bu ödülle birlikte adından söz ettiren Burak Gacemer sonrasında Hadise’nin klininde oynadı. Hadise’nin Düm Tek Tek isimli şarkısına çektiği klipte yer alan Burak Gacemer, yakışıklılığıylı ve karizmasıyla genç kızların hayranlığını kazandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için Duygu Bal’dan sonra adı geçen Burak Gacemer mankenlik mesleğinde daha fazla tanıbilmek için Survivor yarışmasına katılmak istiyor.
survivor-unluler-gonulluer-2014-burak-gacemer-kimdir
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Yarışmacısı Burak Gacemer
Eşi Larissa’nın geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasına katılmasının ardından Burak Gacemer’inde yarışmada yer alacak olması, Burak Gacemer’in tanınırlığını arttıracak gibi görünüyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması için ilerleyen haftalarda yeni yarışmacılarda belli olacaktır. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yeni sezon için hazırlıklar devam ediyor ve yarışmacılar belli olmaya başlıyor. Acun Ilıcalı Duygu Bal ve Burak Gacemer’den sonra birkaç ünlü isimlede konuştuğu iddiaları bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ