Survivor Ünlüler Gönüllüler Alpay Özalan Kimdir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2014 Ünlüler Gönüllüler Survivor yarışmasına katılan bir isim daha belli oldu. Ünlü futbolcu Alpay Özalan Survivor’da yarışacak yarışmacılar arasında yer alacak. Bu yıl Acun Ilıcalı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına ağırlıklı olarak futbolcu yada futbol konusunda deneyimi olan isimlere yer veriyor. 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Alpay Özalan’da ses getirecek yarışmacılar arasında bulunuyor.
Survivor Alpay Özalan Kimdir?
Tam adı Fehmi Alpay Özalan’dır. 29 mayıs 1973 tarihinde dünyaya gelmiş ve İzmir’de doğmuştur. Eski milli takım futbolcusu olan Alpay Özalan 6 yıl boyunca oynadığı Beşiktaş’ta ün kazanmıştır. 1992 ve 1993 yıllarında Altay’da başlayan profesyonel futbol hayatına gösterdiği başarının ardından Beşiktaş’a transfer olması ve 6 yıl boyunca Beşiktaş’ta kalması Alpay Özalan için Türkiye’de önemli ve tanınan bir futbolcu haline getirdi. Türkiye A milli takımında forma giyen Alpay Özalan Beşiktaş’ta forma giydikten sonra 1999 yılında Fenerbahçe takımına transfer oldu. 1 yıl oynadığı Fenerbahçe’den Astan Villa takımına transfer oldu. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa’da tam 4 yıl boyunca oynadı. Türkiye ile İngiltere arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonasında Beckham ile gerginlik yaşadı ve takımı Aston Villa’dan ayrılarak Güney Kore Liginin Incheon United takımına transfer oldu. 2005, 2006 ve 2007 yıllarında ise Almaya’nın Köln takımında forma giydi.

Survivor Alpay Özalan Fotoğrafı

survivor-alpay-ozalan
Survivor 2014 Yarışmacısı Alpay Özalan
Alpay Özalan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmacısı olarak bu yıl ekranlarda göreceğimiz yarışmacılardan biri olacak. Futbolcu kimliğinin yanı sıra futbolu bıraktıktan sonra vücut çalışması ve kaslı vücuduyla survivor yarışmasının favori olabilecek yarışmacılarından biri oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ