Asla Vazgeçmem Dizisi Amine Gülşe Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Asla Vazgeçmem dizisiyle tanınırlığı artan Amine Gülşe dizideki performansıyla oyunculara taş çıkardı. 2014 Türkiye güzellik yarışmasında birinci olan Amine Gülşe oynadığı diziylede iyi bir çıkış yakaladı. Dizinin ilk reytingleri oldukça tatminkar olurken Amine Gülşe gözleriyle tüm erkekleri büyüledi.
Amine Gülşe 1,78 boya sahip ve 55 kilo olmasının yanı sıra 90-62-92 ölçülerine sahip. 34 ve 36 beden kıyafetler giyen Amine Gülşe 39 numara ayakkabılarıyla ve Black Swan Casting ajansına bağlı olmasıyla biliniyor. Yeşil gözleri ve Kestane rengi saçlarıyla güzelliğinden sıkça bahsettiren Amine Gülşe dizide Adana’dan İstanbul’a çalışmak için gelen ve Hala’sının çalıştığı villanın sahibiyle aşk yaşayan bir bayanı canlandırıyor.

Amine Gülşe Fotoğrafları

Amine Gülşe’ye ait Twitter, İnstagram, Facebook gibi sosyal ağlarda bulunan ve en yeni fotoğrafların yer aldığı albüm galerimiz.


22 yaşındaki İsveç doğumlu Amine Gülşe daha önce İzmir’de oturuyor ve güzellik yarışmasınada İzmir’den katılıyordu. Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca gibi dilleri konuşabilen Amine Gülşe Türkiye güzellerinin sonuncusu olarak bilinmektedir. Asla Vazgeçmem dizisiyle yıldızı dahada parlayan Amine Gülşe dizi severlerin yeni gözdesi haline geldi.
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ