Aslı Hünel Kimdir? Foto Galeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Aslı Hünel’e Ne Oldu? Hastanede
Geçtiğimiz günlerde kist ameliyatı geçiren Aslı Hünel ameliyat sonrası bozulan kalp ritmi nedeniyle yoğun bakım ünitesine alınmış ve hayranlarını korkutan sağlık sorunları yaşamıştı. Alınan bilgilere göre Aslı Hünel’ın kalp ritmi eski ritmine kavuşuyor. Aslı Hünel’in sağlık durumu nasıl sorusunu soranlar için müjdeli haber Aslı Hünel’in sağlık durumu iyiye gidiyor. Kalbin hemen hemen normal ritme döndüğü Aslı Hünel’in menajeri Serdar Uygun tarafından belirtildi. Bugün yoğun bakımdan çıkarılması beklenen Aslı Hünel’in herhangi bir sağlık sorunun kalmadığı söyleniyor.
Aslı Hünel Kimdir?
Türk sanat müziği şarkıcılarının en çok bilinen en güzel sesli şarkıcılarından biri olan Aslı Hünel 1980 yılında Bağdat ilinde doğdu. Saruhan Hünel’in kardeşi olan Aslı Hünel sesi kadar güzelliğiylede bilinen bir şarkıcıdır. Güzel olmasını Arap annesi ve Selanikli babasına borçlu olan Aslı Hünel, ünlü ses sanatçılarımızdandır. 14 yaşında başladığı şan derslerinde başarılı olarak kısa sürede yapımcıların ilgi odağı olmayı başardı. Üsküdar’da yaşayan Aslı Hünel aldığı eğitim sonrası Türk sanat müziği katagorisinde başarılı şarkılar söyledi.
Aslı Hünel’in Şarkıları
Dönemem, Kendine İyi Bak, Yeminliyiz, Duygular, Sevdamız Bitmez, Kırmızı Gülün Alı Var, Büyük Hata, Çok Özledim, Dağlar, Güneş Doğmuyor gibi daha birçok güzel şarkısı bulunan Aslı Hünel umuyoruz ki hastaneden sağlıklı bir şekilde çıktıktan sonra başarılı şarkılarını arttırmaya devam edecek ve biz dinleyicileri mest edecektir.
Aslı Hünel Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ