Beşiktaş 1 – Galatasaray 2 Maç Tatil Edildi Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Süper Ligin 5. haftasında derbi mücadelesi olan Beşiktaş – Galatasaray maçı için 70 bin taraftar Olimpiyat stadını doldurdu. Beşiktaş’ın İnönü Stadı yenileneceği ve yıkıldığı için bildiğiniz gibi Beşiktaş maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadın ve zaman zamanda Olimpiyat Stadında oynamaktadır. Derbi karşılaşmasıda bu yüzden Olimpiyat stadında yapıldı. Taraftarlar Beşiktaş’ın 4 haftadır kazanmasından dolayı Beşiktaş’ın maçı alacağına inanıyordu. Bu konuda Galatasaray‘lı taraftarlar bile kötü gidiş hatın üzerine Beşiktaş’ında iyi olmasıyla birlikte bu maçı kaybedeceklerini düşünüyordu.
Beşiktaş – Galatasaray Kim Kazandı?
Galatasaray son maçta Real Madrid’e 6-1 yenilerek ilk 4 hafta ligte kaybettiği puanlarla birlikte artık bu gidişe bir dur demesi gerekiyordu. Ancak, bu gücü var mı kimse bilmiyordu. Beşiktaş maça iyi başladı. Özellikle ilk yarı oldukça iyi olan Beşiktaş 2. yarıda bocaladı ve aldığı maçı 2. yarıda verdi. Ligin 5. haftasında ilk mağlubiyetini rakibi Galatasaray’a karşı aldı.
besiktas-galatasaray-1-2-mac-ozet-mac-tatil-mi
Beşiktaş 1 – Galatasaray 2 Maç Özeti Golleri
İlk yarı Beşiktaş atakları sonuç verdi. 18. dakikada Serdar Kurtuluş’un sağ kanattan ortasını Almeida kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Beşiktaş Galatasaray karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsada Beşiktaş biraz daha iyi oynadı. İlk yarı Beşiktaş 1 – Galatasaray 0 şeklinde sonuçlandı. 2. yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı. Tıpkı Real Madrid maçında 2. yarının ilk 10 dakikasında olduğu gibi Beşiktaş karşısında iyi başladı. Ancaki bu kez Drogba’da maçtaydı. Real Madrid maçında sakatlanan Drogba’nın bu maçta olması büyük şanstı Galatasaray için. 60. dakikada Galatasaray atakları sonuç verdi. Bruma’nin verdiği pası değerlendiren Drogba topu ağlarla buluşturdu ve attığı golle 60. dakikada 1-1 eşitliği sağladı. 71. dakikada yine Drogba sahneye çıktı. Burak Yılmaz’ın güzel pasında Drogba golü atan oyuncu oldu ve Galatasaray Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçti.

Beşiktaş 1 – Galatasaray 2 Maç Tatil Edildi mi?

Galatasaray kalan dakikalarda gol yememeyi başardı. Ancak, 90+3. dakikada Melo yaptığı faulde kırmızı kart görünce ortalık karıştı. Melo kırmızı kart görerek oyundan çıkarken gormasını çıkararak seyirciye tuttu. Seyirci ise sahaya indi ve maç 90+4. dakikada tatil edildi. Maçı Galatasaray hükmen kazanması durumunda 3-0 olarak tamamlanmış sayılacak. Yada kalan 1 dakika oynatılarak maç tamamlanacak. Beşiktaş 1 – Galatasaray 2 olarak maç sonuçlansada TFF’nin kararı beklenecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ