Beyaz Show Adanalı Cristiano Ronaldo Benzeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

beyaz-show-cristiano-ronaldo-benzeri-2013-firsthaber-fgbqBeyaz Show her hafta olduğu gibi bu hafta birbirinden ilginç konuklarıyla herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın Real Madrid ile oynadığı maçta yer alan Cristiano Ronaldo benzeriyle karşılaşmış ve bu duruma çok şaşırarak Adanalı benzerine formasını vermişti. 12 nisan 2013 cuma gecesi Beyaz Show programının ilginç bir konuğu vardı. Adanalı Cristiano Ronaldo lakabıyla bilinen genç Ronaldo’ya benzerliği ile herkesi şaşırttı.
Adanalı Cristiano Ronaldo Beyaz Show’da
Cristiano Ronaldo’nun Adanalı benzeri Beyaz Show son günlerde yaşadıklarını anlattı. Oldukça samimi tavırlar sergileyen Cristiano Ronaldo benzeri genç Adana’da zaman zaman Bar önlerinde Turistler tarafından Cristiano Ronaldo benzeri olarak fotoğraflar çekiliyor ve cep harçlığını çıkarıyordu. Galatasaray’ın Şampiyonlar liginde Real Madrid ile oynadığı 3-2 lik maçta yer alan Cristiano Ronaldo ile karşılaşmak için elinden geleni yapan Adanalı benzeri sonunda maç bitiminde isteğine ulaştı. Beyaz Show programına konuk olarak izleyicileri kahkalara boğan Adanalı Cristiano Ronaldo samimi açıklamalarıyla Beyazıt Öztürk’ünde taktirini kazandı. Beyaz Show programının Kutsi ve diğer konuklarıda Adanalı gencin Cristiano Ronaldo benzerliğine şaşırdı. Uzun süredir Cristano Ronaldo benzerliğiyle sanal alemde tanınan Adanalı genç Galatasaray – Real Madrid maçı öncesi İspanya gündemine ve haber kanallarınada konu olmuş. Real Madrid futbolcularının bulunduğu otobüsün önünü keserek Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirmek isteyen Adanalı genç Cristiano Ronaldo ile maç sonrası sarılarak fotoğraf çektirebildi. Reklam teklifleri aldığını söyleyen Adanalı Cristiano Ronaldo bir süre daha İstanbul’da kalmak istediğini ve memleketine şimdilik dönmek için erken olduğunu belirtti.
Beyaz Show Adanalı Cristiano Ronaldo Benzeri İzle 12 Nisan 2013

Adanalı Cristiano Ronaldo Gökmen Akdoğan Kimdir?
Adanalı Gökmen Akdoğan Cristiano Ronaldo benzerliğini ise arkadaşlarının söylemleri sonrası anlamış. Beyaz Show programının konuğu Adanalı Cristiano Ronaldo Gökmen Akdoğan programda yaptığı açıklamalarla hem güldürdü hemde cesaretiyle taktir topladı. Ekran karşısına ilk kez geçmiş olmanın heyecanını kısa sürede atlatan Gökmen Akdoğan Beyazıt Öztürk’ün Cristiano Ronaldo’nun hediye ettiği formayı istemesi üzerine “Tamam Olur” şeklinde cevap verdi. Beyazıt Öztürk ise “Olur mu olum öyle şey, bu forma verilir mi?” diyerek yanıt verince Gökmen Akdoğan ise “Zaten vermiyecektim.” diyerek Beyaz’a verdiği yanıtla herkesi güldürdü. Daha önce birçok kanal ve programa çıkarak ekranlara gelen Gökmen Akdoğan bu kez Beyaz Show programına konuk olarak Cristiano Ronaldo’nun Adanalı benzeri olarak tanınırlığını arttırdı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ