Bitcoin ve Altcoinler Nereden ve Nasıl Alınır?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzde birçok insan artık Bitcoin ve altcoin bilmekte peki bu bitcoin nasıl ortaya çıktı. Bitcoin Satoshi Nakomato tarafından 2008 yılında piyasaya sürüldü ve 2009 yılında halka açıldı.

Bitcoin ilk zamanlar fazla kullanılmasada

· paranın izlenilmez oluşu

· hiçbir devlete bağlı olmaması

· transfer işlemlerinde Düşük komisyon ücreti

· merkezi bulunmamasından dolayı hızlı bir şekilde tüm dünyada yaygınlaşmaya başladı.

En güvenilir bitcoin siteleri hangileridir?

1-Binance: Binance adlı çin asıllı kripto para borsası yer almaktadır. Binance Changpeng Zhao tarafından kurulmaktadır. Şİrket aynı zamanda 2018 yılından sonra en geniş hacimli borsa olmuştur.

2-Okex: Star Xu tarafından 2014 yılında kurulan çin asıllı bir kripto para borsasıdır. 100’den fazla ülkede hizmet vermekte olan Okex Dünyanın en iyi kripto para borsalarının ön sıralarında yerini korumaktadır.

3-Coinbase: Brian Armstrong, Fred Ehrsam tarafından 20 Haziran 2012 tarihinde kurulan coinbase işlem hacmi bakımından dünyanın en geniş kripto para hacmine sahip çin asıllı borsadır. Şuanda 56 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Kripto Borsalarında Daha Düşük Komisyonlarla İşlem Yapmak İçin Neler Yapılabilir?

Kripto para borsalarında daha düşük komisyon vermek için referans kodu ile üye olunmalı bu sayede referans kodunu veren kişide karşılıklı olarak kazanç sağlayacaktır.

Binance Referans Kodu ile kayıt olunduğunda ömür boyu komisyonlarda %10 ve %20 indirim sağlanmaktadır.

OKex içinse referans kodu ile üye olundugunda Okex’in belirttiği görevleri yapılması karşılıgında ödül kazanabilmektedir.

Diğer kripto borsalarıda referanslarda komisyon indirimleri ve ekstra ödüller vermektedir.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ