Cihangir Ceylan Eşi FatmaKimdir Kaç Yaşında?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Birçok dizide rol alan yıldızı Çukur dizisi ile parlayan ve son günlerde Camdaki Kız’da Hayri karakteri ile alkış toplayan Cihangir Ceylan’ın evli olduğu ortaya çıktı. Bir erkek çocuk babası olan Cihangir Ceylan son instagram paylaşımında ailesini ilk kez gösterdi. Fatma Ceylan ile evli olan Cihangir Ceylan, eşini ilk kez paylaştı.

Cihangir Ceylan oğlunun doğum gününü böyle paylaştı: 

İlhan Cihangir’imiz 1 yaşında 🧿 Rabbim sana sağlık afiyet versin evladım. Hızır yoldaşın olsun… Allah sana ilim irfan bahşetsin 🙏🏻

Cihangir Ceylan kimdir: 

ihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da doğmuştur. Aslen Elazığlıdır. İstanbul’da yaklaşık 3 yıl kamera önü oyunculuk dersi almıştır. Sonrasında Adana’ya geri dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır.

Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Cihangir Ceyhan, asıl çıkışını Show TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığımız sezon final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Azer karakteri ile yaşamıştır. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ