CumhurBaşkanı Erdoğan'a Tepki

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan hemen her zaman şehir şehir ziyaretlerde bulunuyor. Ve bu ziyaretler nedeni ile o şehirde olan milletvekilleri cumhurbaşkanını karşılamaya gelir. Fakat bazı milletvekilleri bunu yapmayarak değişik bir tepki göstermişte olur. Cumhurbaşkanımız adana seyahatine gittiğin de adama milletvekili olan Hüseyin sözlü cumhurbaşkanını karşılamaya gitmeyecek. Ve bu şekil de bir tepki de göstermiş olacak. Ve bizim cumhurbaşkanımız Erdoğan da bu neden ile belediyeye bir program yapmayacak. Onu karşılamaya gelen milletvekili adayları arasın da CHP milletvekilleri var oldular. Bu da ne kadar öngörülü olduklarını belli etmiş oldu.
Bu karşılama heyeti içerisin de MHP milletvekilinin neden olmadığı merak edilen konular arasın da bulunmakta. Ve bu adana seyahatinde Erdoğan’ın belirli seyahat yerleri de olacak. Bu yerler nereler diye merak edilir ise diyebiliriz ki birinci yer valilik olacak ikinci yer olarak ta belediye başkanlığı olmuş olacak. Üçüncü yer ise garnizon komutanlığı olmuş olacak. Bütün bu alanlara cumhurbaşkanımız ziyaretlerde bulunacak. Fakat bir gelişme ile DBPnin de karşılama ya gelmemesi nedeni ile cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlığına da ziyarette bulunmayacak. Bu tarzdan nedenlerden dolayı cumhurbaşkanımız rotalarını değiştirdi. Ve DBPnin yaptığı bu şeyden dolayı da Erdoğan bazı şehirler de belediye ziyaretleri yapmadı. Bu da Erdoğan’ın onlara vermiş olduğu tepkiyi de göstermekte de diyebiliriz.
cumhurbaskani-erdogana-tepki
CHP il ziyaretleri nedeni ile şehirleri ziyaret eden Erdoğan’a karşı bir tepki göstermemiş ve ziyaretler esnasın da karşılamalarını da yapmıştı. Ve bu nedenden dolayı da cumhurbaşkanımız şehirleri ziyareti esnasın da CHP belediye başkanlarını da ziyaret etmişti. Buda karşılıklı hoşgörü örneği olarak ortaya çıkmıştır. Bu bakımdan da bizce her zaman birleşme ve anlaşma söz konusu olmalıdır. Ve bir cumhurbaşkanına bu şekil de bir tavır da alınmamalıdır. Bu bizim kendimize olan saygımızı gösterir de diyebiliriz. Bu bakımdan da gayet normal bir şekil de ziyaret esnaların da başkanımızı karşılamamız gerekli olmaktadır. Ve bu ülkeye olan çalışmaları da göz ardı edilmemesi gerekli olan konular arasında da bulunmaktadır.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ