Damla Sönmez Kimdir? Foto Galeri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son olarak Bir Aşk Hikayesi isimli dizide Ceylan karakterini canlandıran güzel yıldız Damla Sönmez magazin haberlerinde fazlaca yer almaya başladı. Özellikle güzelliğiyle erkeklerin ilgisini üzerine toplayan Damla Sönmez, oyunculuk bilgisiylede dizi ve filmlerde başarıyla yer alıyor. firsthaber.net Küçük yaşlardan bu yana sahip olduğu oyunculuk deneyimi ve tecrübesi sayesinde dizi ve filmlerin aranan yeni yüzlerinden biri oldu.
3 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya gelen güzel yıldız Damla Sönmez 26 yaşında olmasına rağmen daha ufak gösteriyor ve bu sayede birçok role girebiliyor. Özellikle gençlik dizilerinin yanı sıra liseli yada benzer 18-20 li yaşlara ait tüm rollerde oynatılabiliyor. Yaşına göre ufak göstermesinin yanı sıra oyunculuk tecrübesinin oldukça fazla olması Damla Sönmez’i dizi ve filmlerin aranan ismi haline getiriyor. 2004 yılında Camdan Pabuçlar dizisinde Gülçin karakterini canlandıran Damla Sönmez ilk dizisinde 2004 yılında oynadı. 2009 yılında Bornova Bornova adlı filmiyle Altın Portakal Film Festivalinde ödül aldı. En iyi yardımcı kadın ödülünü alan Damla Sönmez 2009 yılından sonra isminden çok daha fazla söz ettirmeye başladı. Son yıllarda sadece dizi değil filmleriylede başarı elde eden Damla Sönmez ilerleyen zamanlarda çok daha tanınan bir isim olacağı ortada.

Damla Sönmez Fotoğrafları – Foto Galeri


Damla Sönmez Kimdir?
Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda 2 yıl keman eğitimi ve 1 yılda piyano dalında öğrenim görerek müzik konusunda eğitim aldı. Damla Sönmez, St. Joseph Lisesi’ni bitirdi. Sonrasında ise Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne devam ederek eğitimini tamamlamak isteyen Damla Sönmez, yaklaşık 10 yıldır dizi ve filmlerde rol alıyor ve 26 yaşında olmasına rağmen küçük yaşlarda başladığı oyunculuğa tecrübe kazanarak devam ediyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ