Demet Akalın Doğum Yaptı mı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Demet Akalın bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın sonunda bebeği Hira’yı doğurdu. 2012 yılında Okan Kurt ile evlenen Demet Akalın hamilelik sürecinde sabah programlarına katılmayı ihmal etmemişti. Doğum yaparak bebeğini dünyaya getiren Demet Akalın sabah saatlerinde Acıbadem hastanesinde bebeğini kucağına aldı. Maslak Acıbadem Hastanesinde bebeğini doğuran Demet Akalın bebeğinin adını daha öncede belirttiği gibi Hira koydu. Oldukça sağlıklı doğan bebeği 3 kilo 70 gram olarak dünyaya geldi. 50 santimetreye yakın boyunca olan Hira baba ve annesini çok heyecanlandırdı.
Demet Akalın Doğum Yaptı mı?
Okan Kurt bebeğinin dünyaya gelmesiyle birlikte Hira’nın sağlıklı olduğunu ve çok heyecanlı olduğunu belirtti. Demet Akalın’ın sağlık durumununda Hira gibi iyi olduğu ve Okan Kurt’un bebeğin annesine benzediğini söyledi. Doğum’un gerçekleşmesiyle birlikte 11 adet kurban kesimi yapıldığıda eklendi. Hastane yönetiminden izin çıkmamasından dolayı iş yerinde 11 kurban kesildiğini söyleyen Okan Kurt, Hira bebeğin fotoğraflarını paylaşma konusunda henüz bir karar almadıklarını, ancak şu anda Hira’nın resimlerini paylaşmak gibi düşüncelerinin olmadığını açıkladı. Fotoğrafını paylaşmama nedeni olarak nazara inandıklarını ve bu yüzden fotoğrafını paylaşma düşünceleri olmadığını belirtti. Hira bebeğin çekilecek ilk fotoğrafın 100 bin TL ye satıldığı iddialarıda bulunuyor. Ancak, 100 bin TL nin hayır kurumlarına bağışlanacağıda açıklandı.
demet-akalin-dogum-yapti-mi
Demet Akalın Bebeğinin Adını Hira Koydu
Bebeklerinin adını Hira koyan Demet Akalın ve Okan Bozkurt sevinçlerini tüm sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor. Bebeğinin fotoğraflarını 40’ı çıkmadan göstermek istemediklerini belirten Okan Kurt Twitter adresindende bebeklerinin dünyaya geldiği mücdesini verdi. Takipçilerine duaları için teşekkür eden Okan Kurt Hira bebeğin sağlıklı şekilde doğduğunuda takipçilerine aktarmayı ihmal etmedi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ