Diğer Yarım Esma ve Zeynep İkizleri Oynayan Kız Kim

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

ATV ekranlarında yayınlanmakta olan ve başrollerinde İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Nevra Serezli gibi isimlerin yer aldığı Diğer Yarım dizisinde, baş karakterlerden Esma ve Zeynep‘i canlandıran oyuncuyla dikkat çekiyor. Daha önce çok izlenen yapımlarda görmediğimiz bir isim olan oyuncuyu sizlere tanıtmak istiyoruz. Diğer Yarım dizisinde senaryonun bu iki karakter üzerine kurulu olmasından dolayı dizinin her bölümünde uzun uzun izleyeceğimiz Esma ve Zeynep’i canlandıran oyuncu dizinin gidişatını belirleyecek. Diğer Yarım Esma ve Zeynep (İkizler)’i oynayan oyuncu kimdir haberin devamında.

Gonca Sarıldız Diğer Yarım Esma ve Zeynep Kimdir?

Bebekken ayrılan ikiz kız kardeşlerin hikayesinin anlatılacağı Diğer Yarım dizisi çok yakında ATV’de başlayacak. Dizide ikiz kız kardeşler olan Esma ve Zeynep’i aynı oyuncu yani Gonca Sarıyıldız canlandırıyor. Teknolojinin nimetlerinden yararlanılan bu durum diziyi izleyenleri bir hayli şaşırtacak gibi görünüyor.

Goca Sarıyıldız Fotoğrafları


Diğer Yarım Dizisi Zeynep
Esma’nın diğer yarısı… Becerikli, hamarat ve hırçın. Babasının, halasının ve babaannesinin prensesi.
Diğer Yarım Dizisi Esma
Tam babasının kızı… Zeynep’in tek yumurta ikizi… Mutaassıp bir aile için küçük, kendine yeten bir dünyası var.
Gonca Sarılyıldız Kimdir?
Miss Turkey güzellerinden Gonca Sarılyıldız, 1,75 boyunda ve 55 kilo. Daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldı. Lise öğrenimini Ankara Anıttepe Lisesi’nde bitiren Gonca Sarıyıldız daha sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ