Dilara Gönder Kimdir? – Zor İşler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

dilara-gonder-kimdir-resimleri-yeni-sac-modeliNTV Spor’dan istifa ettikten sonra yine NTV’de Zor İşler programını sunmaya başlayan Dilara Gönder son zamanların en çok beğenilen isimlerinden biri. Özellikle spor spikerliği yaptığı dönemde güzelliğiyle tüm spor severlerin ilgisini çeken Dilara Gönder şimdilerde ise oldukça zor bir programda yer alıyor. Zor İşler isimli programda yer yer ağır işlerde çalışan ve bu işleri icra edenleri anlamaya ve anlatmaya çalışan Dilara Gönder oldukça zor bir programı yapmaya çalışıyor.
Dilara Gönder NTV Zor İşler Programı
Zor İşler programında zaman zaman zor anlar yaşayan Dilara Gönder, zaman zamanda Türkiye’nin doğa harikası güzel yerlerinde program yapabiliyor. Dilara Gönder, NTV Spor’da sunuculuk ve spikerlikten ayrıldıktan sonra hangi kanalla anlaşacağı merak konusuydu. Zor İşler programında ise Dilara Gönder’in programa devam edip emeyeceği merak konusuydu. Çünkü, kömür ocakları, kurbağa toplama işleri vb. zor işlerde görev yapmaya çalışan Dilara Gönder, zaman zaman zor dakikalar yaşıyordu. Gayet başarılı bir şekilde Zor İşler programını devam ettiren güzel ve seksi sunucu Dilara Gönder kimdir ve Dilara Gönder fotoğrafları gibi bilgileri sizlere sunacağız.
Dilara Gönder Kimdir?
17 haziran 1983 yılında dünyaya gelen Dilara Gönder Almanya’nın Herrenberg şehrinde doğdu. Ailesinin işi gereği 6 yıl Almanya’da yaşadı. Bu süre zarfından sonra Türkiye’ye ailesiyle birlikte dönen Dilara Gönder İzmir’e yerleşti. İzmir Bornova Anadolu listesinde okuyan Dilara Gönder, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünden mezun oldu. Keman çalabilen ve güzel resimler ortaya çıkarabilen Dilara Gönder Lisanslı atletizimci olduğu biliniyor. Ayrıca masa tenisi konusunda oldukça başarılı olan Dilara Gönder’in spor konusunda da kabiliyetli olduğu ortada.
İlk olarak 2004 yılında öğrencilik zamanlarında Fenerbahçe TV’ye Music Box isimli programda sunuculuk yaparak tv hayatına ilk adımını attı. 2005 yılı sonunda haber spikeri oldu. Lig TV’de ise 2,5 yıl çalıştı ve sonrasında TRT Formula 1 yarışlarının sunumuna geçiş yaptı. Zaman zaman yaptığı F1 röportajlarıyla kariyerini devam ettiren Dilara Gönder, son olarak NTV spor’da spikerlik yaptı. Ardından NTV Spor’dan istifa eden Dilara Gönder yine aynı kanala ait Zor İşler programını yapmaya başladı. Şimdiler ise Zor İşler programını başarıyla devam ettiriyor. Dilara Gönder’in Almanca ve İngilizce’yide çok iyi konuştuğu bilinmektedir. Dilara Gönder’in son olarak verdiği pozlarda son günlerin magazin konusu oldu. Yeni imajıyla herkesi şaşırtan Dilara Gönder, yeni saç stilini twitter adresinden paylaştı. İşte Dilara Gönder’in resimleri, fotoğrafları ve yeni tarzı.
Dilara Gönder Resimleri – Fotoğrafları

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ