E2 Vizesi İçin Şirket Ofisine İhtiyaç Var Mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Hiç uzatmadan söyleyelim. E2 yatırımcı vizesi için bir ofise ihtiyacınız var. Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri ofisi şirketiniz için gerekli bir fiziksel alanın ayarlandığını göstermenizi istemektedir. Ancak özellikle pandemiden sonra yani günümüz koşullarında evden çalışmanın da mümkün olabileceği tartışılabilecektir. Bu durumda evinizdeki bir alan, işletmeniz için ofis alanı olarak kullanılabilir. Gerçek amacınız bir ABD e2 vizesi almak değilse ve bir ofise de ihtiyaç duymuyorsanız bu halde firmanızı Delaware, Wyoming ya da Nevada eyaletlerinden bir tanesinde kurmayı düşünebilirsiniz.

Bu tür eyaletlerde merkezi bulunan ulusal banka kuruluşları milletlerarası müşteriler konusunda çok daha tecrübelidir ve bir banka hesabı açabilmeniz için yasal temsilcinizin adresini de kabul edebilirler. Evden çalışma ile şirketinizi açacaksanız yani şirketiniz home Office olacaksa bu eyaletlerde şirketinizi kurmanız çok daha yararına olacaktır. Bunun nedeni bu eyaletlerdeki kurumların adres konusunda çok daha esnek olmasıdır. Bu esneklik sayesinde evden çalışabilirsiniz ve şirketinizin adresini yasal temsilciniz üzerinde gösterebilir, ya da evinizi şirket adresi olarak gösterebilirsiniz.

Ofisinizi açmanız ile diğer şartları da yerine getirdi iseniz artık Amerika Birleşik Devletleri E2 yatırımcı vizesi türüne başvuruda bulunabilirsiniz. Önceki yazılarımızda E2 vizesi için şirketinizi nasıl kuracağınızı ve E2 vizesi hakkında diğer pek çok detaydan bahsetmiştik. Bu yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri E2 vizesi hakkında diğer tüm merak ettiklerinizi öğrenmek için Amerikarehberi.com’u buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ