En Ucuz Çekyat Kanepe Modelleri Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Çekyat ve Kanepe alacaklar için öncelikle takım halinde mi yoksa tekli çekyat yada kanepe mi alınacak? bu belirlenmelidir. Kanepe seçerken tabiki en beğendiğiniz ve en güzel modeli almak istersiniz. Fakat, fiyatlarda kanepelerin kalitesine, görselliğine göre değişebilmektedir. Kanepe takımı mı? Yoksa Koltuk takımı mı? diye kendinize soruyor olabilirsiniz. Eğer işlevsel olmasını isterseniz kanepe takımı daha sağlıklı olacaktır. Özellikle kanepe takımlarında alt kısımlara eşya konulabilmesi ve açılıp kapanarak ekstra yatak sağlaması, özellikle misafiri çok olan aileler için kullanışlı olacaktır. Aynı zamanda kanepe takımları almak yerine 3’lü kanepelerden bir veya birkaç tane alarakta işinizi görebilirsiniz.
En Ucuz Çekyat Kanepe Modelleri
Herşeyden önce bütçenize uygun fiyatlarda ucuz ve en güzel modele sahip çekyatı almak istemeniz gayet doğal. Kanepe fiyatları ortalama olarak 700 TL civarında bulunabilmektedir. Daha ucuz bir kanepe ya kalitesizdir yada iyi bir görünüme sahip değildir. Bu yüzden ilk etapta 700 TL lik bir bütçeniz olması gerektiği kanısındayım. Eğer çekyat yani kanepe takımı alacaksınızda en az 2 bin TL niz olması gerekiyor. Daha ucuz bir kanepe birkaç yıl içinde dökülecektir. Bu yüzden öncelikle minumum bütçeleri ayarlamanız gerekecektir. Eğer birkaç yıllık idarelik bir kanepe yada kanepe takımı arıyorsanız sorun yok tabi.
En Ucuz Kanepe Fiyatları
Şimdi sizlere birkaç kanepe takımı ve kanepe tanıtarak fiyatlarıyla birlikte önerebileceğimiz yada beğendiğinizi düşeneceğimiz modeller bulunmaktadır.
istikbal-star-maksi-kanepe-takimi
2 Bin TL fiyatlı bu kanepe çekyat takımını Star Maksi Takım olarak bulabilirsiniz. En çok satan kanepe takımlarından biri olan Star Maksi Takımın 3’lü çekyat fiyatı 650 TL ve koltuk fiyatları ise 350 TL olarak belirlenmiş. Sade ve güzel bir model olan Star maksi kanepe takımını farklı renklerde alabilirsiniz.
cekyat-kanepe-takimi-fiyatlari
Ekol Vizon Samira Kahve Deri kanepe olarak bulabileceğiniz bu kanepenin fiyatı 800 TL dir. Dilerseniz birden fazla alarak takım yapabilirsiniz. Ancak, koltukları bulunmuyor ve sadece 3 çekyat modeli bulunmaktadır. Ancak, görünümü ağır ve kullanışlı kaliteli bir kanepe olarak 800 TL gibi bir fiyata tercih edebileceğiniz bir kanepe modelidir.
monet-kanepe-modeli
Monet Kanepe 1.000 TL fiyatıyla kalite ve gösterişe para veririm diyenlere alternatif olabilecek bir kanepe modelidir. Bin TL ye alabileceğiniz Monet Kanepe modeli sağla görünüşünün yanı sıra zarif ve aynı zamanda sadeliğini kaybetmemiş bir model. firsthaber.net Bu model kanepeyi denediğinizde ne kadar rahat olduğunu hissedebilir ve tercih edebilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ